Me

Akhirnya..saya di sini..

Monday, March 30, 2009

***n3 ni menyelit before n3 Pantai Punggur***

Akhirnya..plan punya plan..
lepas lunch tadi baru lah saya pindah ofis..
hari Jumaat lepas sempat kemas sikit² di ofis Marine Dept..
pagi tadi kemas di ofis HSE..
tak semua barang² saya bawa..
coz separuh lagi staff stay kat ofis sana..

saya kat sini masih lagi menjadi..
"Perempuan Melayu Terakhir" ;-p
semua yg ada di sini adalah staff lelaki..
makanya dosa juga berkurangan kerana sukar utk bergosip..
hahahaha~ itu lebih baik..

tapi ada juga gosip² melalui email..
especially dgn hamba Allah yg bernama Lady D (bukan nama sebenar) ;-p
dia selalu ajak saya bergosip akhir² ni..hehehe~

memang dah tertulis agaknya..
saya tak di temukan dgn ofismate perempuan lagi..
tidak mengapa..saya lebih suka begini..hehe~

aman kan sorang²..bukan saya tak bermasyarakat ye..
harap maklum..


You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. Hernee, jgn sangka lelaki tak pandai gossip...lelaki kalu gossip lagi kaw kaw..ekekeke...ini pengalaman mimi tau:P

    ReplyDelete
  2. Betul kata Mimi...kdg2 diorg lagi dahsyat gossipnye.. ape lah yg d gossipkan ngan Lady D gaknye masalah negara ke? hahahah

    ReplyDelete
  3. Umi Sufira>>hehehe..btul gak..dorg gosip lg pedas dr pompuan..

    ReplyDelete
  4. Mummy Dasy>>gosip ngn lady d pasal org kmpung yg kite story mory mase lunch kt kfc..hahaha

    ReplyDelete
  5. lah pasal tu....hahaha aku dah hilang ingatan ape yg dbualkan kahkahkah.. anak br 2 dah putus wire pengingat klu lg 2 kali banak mmg amnesia terus aku

    ReplyDelete
  6. Mummy Dasy>>weh..ko ni..kang amnesia btul2 kang..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!