Award

I ♥ Your Blog Too!

Monday, March 30, 2009



Dapat award dari Mummy Dasy..
Saya ni kalau bab award cepat je kan..
kalau nak jawab tag..berzaman peram baru keluar n3 nye.. ;-p

The rules for the award:
Add the logo of the award to your blog.
Add a link to the person who awarded it to you.
Nominate at least 7 other blogs.

♥Princess Redbloodsnow♥
♥Ayu♥
♥Syahza♥

♥Herni♥ bukan saya okie..ni kembar nama..hehe~
♥Fiza♥

♥Shay♥
♥Hajar♥

>>>kalau pernah dpt sebelum ni..kira dpt double la ye..

Add link to those blogs on your blog.
Leave a message for your nominees on their blog.


**Nota kaki: Blog2 lain yg tersenarai kat ::I FOLLOW U:: pun layak dpt award ni..coz 7 tu ikut syarat nak 7 org..I Love Uols punye blog tau..hehehe~especially blog UMI SUFIRA, SITI, MUMMY DASY..


You Might Also Like

5 Th♥ught (s)

  1. Makasih banyakla yang..terselit jugak nama eden kat situ:)

    ReplyDelete
  2. Umi Sufira>>hehehe..kite kn peminat blog mimi..hehehe

    ReplyDelete
  3. metaceh puan...hehe.. leh ajar saya mcmana nk letak link kt blog mcm kt atas tu? hehe..

    ReplyDelete
  4. kena ucap tima kasih ni...hehehe kemas² gak tp jgn penat² sgt wat keje

    ReplyDelete
  5. Mummy Dasy>>ar ye lah mak..hehehe..
    dah siap kemas n dah pindah pun..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!