Autoshow

Kereta ke Kapal Terbang ni????

Tuesday, March 31, 2009



Adakah anda confuse????
Kereta ke kapal terbang ni ek??? ^_^
Ada 6 tayar ke semuanya..
Saya sempat snap gambar ni masa
otw balik dari hospital tengok my SIL bersalin..
kiranya on the road la..
kereta ni di bawa oleh sebuah lori..

dari jauh saya rasa pelik..
dah dekat baru lah saya nampak jelas..
kata En. Nazir kereta ni memang glamour..
sama macam tuan dia..
kereta ni masuk pertandingan Autoshow di Danga Bay..

menurut kata En. Nazir pemilik kereta ni orang Melaka..
Budak Melayu.. kisah dia ni pernah keluar dalam majalah..
majalah apa saya tak ingat..
sebenarnya isteri dia pun ada minat yang sama..
dan ada kereta sendiri yang dah di modified..

kereta ni sebenarnya kereta kancil je..
bila tengok tak rupa kancil dah kan..
tapi kereta ni tak dibenarkan dipandu di jalanraya..
that's y la lori yang bawa dia..hehehe~
alamak dah cantik² mcm tu tapi jadi hiasan je pulak..
kata En. Nazir lagi kalau nak drive tak perlu tengok cermin depan..
aeh..betul ke ayat saya ni..hehehe~
hanya perlu control melalui screen yg ada je..
wahhh..mesti banyak modal nak modified macam ni kan..
kata orang..kalau dah minat apa saja kita sanggup kan..



You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. wah mesti byk duit dia ek modified keta ni...ishishish dahsyat sungguh

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>>tu dah mcm ape dh rupa keta tu jd nye..

    ReplyDelete
  3. whoaa!!! kompom berhabis giler die modified kete tuh kan. mcm kene zaman mase hadapan ler pulak nengoknyer

    tpp...sygg, dh lawa di modified x leh drive. what for??? hehe

    ReplyDelete
  4. Redbloodsnow>>a'ah ni berabis duit modified..agaknye keta ni merbahaya kot kalau drive..takut dia terbang..hahahaha

    ReplyDelete
  5. eleh..msa ni aku pegi tgk autoshow kat Danga Bay ngan Mak Idah
    n Kak Birah

    ReplyDelete
  6. Anna_Fauziana>>ye ler..mase tu aku gi hospitl..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!