TAG

Tag 6th Photo

Sunday, March 01, 2009

Ditag lagi oleh Umi Sufira..
Thanks ye Mimi..rajin betul die mengetag saya..


The challenge is :

- GO to your photos folder in your computer

-GO to the 6th Folder of your photos

-GO to the 6th photos in that folder

-Put the picture on your blog & description of it.

-Invite 6 friends to join the challenge

-Link them in your blog & let them know they have been challenged.

*Here goes...




Ni la gambarnye..
Gambar ni mase majlis kat rumah saya 18/10/08..
Saya memang tak pernah publish gambar ni kat blog..
Suke sgt tengok gambar ni..
tapi kalau anda semua perasan..
ade benda yg wat saya menyirap..hehehe~
penat je control cun n control jari nak wat bentuk luv..
cube tengok jari En. Nazir..
jari die yg punca nye bentuk luv tu tak menjadi..
En. Photographer pun tak tegur mase tu..
maybe die dah penat tak kuase nak melayan..
saya ingat ok jek..hehehe~
takpe la kan tu semua tak penting..
yang penting mase tu majlis berjalan lancar..
itu saje..

mangsa seterusnye..

1. Lady D
2. Syahza
dan sape² yg rajin n sudi nak wat..

Nota kaki: Fuhhh..ade 2 hutang lagi..February Babies B'day & GH Updates (yg dah lapok)



You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. Adoi!romantik banget gambarnya tuh!:P

    ReplyDelete
  2. uwaaaaa... ada utang 3 tags dr Hernee...

    kijam kijam.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Syahza>>hehehe..jwb klau free..klau xfree xpe..jwb gak..tp len kali..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!