Frenz

Azie Si Darah Manis

Friday, April 03, 2009


Minggu ni saya rasa tak sabar sangat nak tunggu hari Ahad..
kenapa?? mengapa?? sila lah baca tajuk di atas..
saya tak sabar nak menghadiri majlis kawan baik saya ni..
dah nak jadi isteri orang dah dia kan..

Azie..dia yg saya bertudung biru itu..
yang ada rama² di tepi kepala..
walaupun kaler itu termasuk di baju Mummy Dasy..
tapi bukanlah Mummy Dasy yang berdarah manis..
gilo apo? hehehe~ Ampun Mummy..

Gambar ni masa kami sama² lunch di KFC..
dah takde gambar terbaru..
saya tak sabar gak nak jumpa kawan² Ahad ni..
kawan² yang dapat datang la..
yang tak dapat datang macam Cdot..sian die..
duduk diam² kat rumah aeh..hehehe~

Lagi satu tak sabar nak jumpa Dida..
nak dengar sesi luahan perasaan dia..hehehe~
apa lah yang terbuku kat hati dia tu kan..
dah lama pendam tu sejak pindah Kuantan..
kesian dia..

cerita pasal pengantin ni akan saya update nanti..
tunggu~


You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. Ha..mmg gilo klu aku yg nak berdarah manis..ak ah x sabo nak jumpe korg..

    ReplyDelete
  2. 'SELAMAT PENGANTIN BARU to member akak tu yer (k.azie)... hihihi... :)

    ReplyDelete
  3. Mummy Dasy>>a'ah nk bgosip2an..ko keje tak sok..jom join aku n dida nak?

    ReplyDelete
  4. hajarus>>tq bg pihak kak azie..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!