AF7

Tak Puas Hati!!!

Saturday, April 04, 2009

Saya tak puas hati dengan Konsert AF7 minggu ni..
Rubisa dan Zizi yang terkeluar..
kalau ikut vokal memang dua2 best..
vokal mantap..
tapi undian tak menyebelahi dorang..
sepatutnya ada yang lain patut keluar..

especially Aril.. entah apa2 entah..
minta maaf kepada fans Aril..

malas nak cakap banyak..
coz malam ni credit saya takde..
jadi takde vote siapa2..hehehe~
actually tak pernah vote pun..kuang..kuang..kuang..


You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. xpyh bnyi ar dieorg kuar
    sbb ko x vote..
    tgk Qhaud mlm td x kuar sbb aku byk vote..
    Jgn lupa Afundi Qhaud..

    ReplyDelete
  2. Ak eleh ANNA ko ni biar betik QHAUD yg ko undi apsal dia hancus tgk ulangan tghari td..

    ReplyDelete
  3. Anna_Fauziana>>aeh poyo no ko ni ek..stakat undi sekali xde effect la..hahahaha

    ReplyDelete
  4. Mummy Dasy>>a'ah die undi Qhaud sekali tapi Aril bekali2..hahahaha

    ReplyDelete
  5. cehhh... ingat tak tgk AF7 ni.. sori lahh korang aku tak tau yg mana satu...

    ReplyDelete
  6. Dida Rahman>>lyn kn aje..jgn fanatik sudah..dh byr tiap2 buln x tngok rugi plak..hahaha

    ReplyDelete
  7. sy pn tekejut!
    cikgu2 pn tekejut!
    igt gimmik ke ape skali btl2..
    isk isk..
    nape la x SIDI je yg kuarrrrrrr

    ReplyDelete
  8. erk....knapa dah 2 minggu, 2 org pljr yg kuar?..nak cept final ker?emmm rubisa ok, cuma mlm tadi dia tak ok sgt kot...he he he....

    ReplyDelete
  9. neezareef>>a'ah la..dh le mlm tu dua org ckgu melenting..hehehe

    ReplyDelete
  10. Siti>>agaknye la kot..die nk cpt abis..hehehe..rubisa vokal die mmg best kn..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!