En. Nazir

Ke Mana Saya Menyepi

Monday, April 13, 2009

Semalam saya menyepi dari dunia blog..
ke mana saya pergi..
saya tak kemana.. ada di rumah..
bagi peluang Ayu n Ana update blog dorang..
cheh~

aktiviti pagi macam last n3..
lepas balik poco² tetiba nak makan meat ball spagetthi..
terus ajak En. Nazir ke pasar..
nak beli bahan²..chewah..
balik pasar terus masak pung pang pung pang..
pukul 12.30 dah ready nak makan..

masihkah anda ingat..
semalam hari last PC Fair..hehehe~
yang sudahnya saya tak pergi juga kali ni..
tetiba rase takde perasaan nak pergi..
ikutkan memang dah plan nak pergi lepas balik hantar Ayu..
tapi saya cakap dgn En. Nazir tak nak pergi..hehehe~

last² kami ke Jusco Taman U..hehehe~
kami belanja barang² untuk rumah..
ada lah sikit yg kami belanja..
malas snap..coz dah huru hara dgn barang²..

dah penat membeli dan membelah..
kami singgah SR..
penat gila + lapar gila..nasib baik tak gila..hehe~



saya order..Frosty Lemon Tea
+ Rosted Chicken with Tumeric Sauce..
En. Nazir pulak order.. Grilled Blackpepper Chicken
+ Green Apple Kasturi..
kami share mushroom soup..
mula² plan nak makan pizza..
tapi orang ramai sangat..
tu yg ubah haluan tu..

dah siap² makan terus balik..
nak tengok ABPBH..hehehe~

post signature

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. joegrimjow>>hehehe~ tau xpe..laki bini kuat mkn..

    ReplyDelete
  2. Aduh lapo aku asik tgk gambo makanan jek kat blog arini...nnt nak try makan kat SR lak ah cam best jek..

    ReplyDelete
  3. Mummy Dasy>>hehehe..telan air liur je..hehehe

    ReplyDelete
  4. wah2 dapnye SR tu...bile auntie hernee nk ajak alya mamam kek SR...

    ReplyDelete
  5. @mien..mien..>>meh alya dtg cni..auntie blnje..alya je tau..umi tlg tngok jek..hehehe

    ReplyDelete
  6. aahhh.. sedap nye makanan.. nasib lah.. berat bdn dekat 60 nih.. kena la ikat perut sket..

    ReplyDelete
  7. Umi Nawfal>>berat kite pn dah btmbh ni..dagu dah bdouble..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!