FY Photography

Photo of The Week 9

Thursday, April 02, 2009





Pagi tadi..En. Nazir bagitahu saya..
malam tadi dia jengah fp Photographer kami.. En. Fendy..
tajuk entry dia "Photo of The Week 9"
baca punya baca rupanya..
FY Photography dapat tempat kedua minggu ke 9..
Entry dia as below..
Friday, 20-Feb-2015 02:07Email Share Bookmark
Photo Of The Week - Weddingsintheworld.com FYPHOTOGRAPHY telah mendapat pengiktirafan dunia pagi ini.Entry saya di portal photographer bertaraf antarabangsa "weddings in the world" telah mendapat pengiktirafan. Saya terpilih sebagai pemenang kedua di dalam edisi 'Photo of the week' . Dengan pengiktirafan yang cukup bermakna ini saya akan terus berikan sentuhan-sentuhan ajaib. Terima kasih diatas sokongan anda semua. Keputusan penuh boleh dilihat di portal weddingsintheworld.com . cheers

yang buat kami jadi kembang kuncup ialah..
gambar pengantin yang membantu itu adalah gambar kami
hehehehe~ tak sangka pulak kan..
walaupun baru hari ni dapat tahu..hehe~
yang peliknya..kenapakah tahun publish 2015..apakah??? ;-p
pada pendapat saya disamping kreativiti photographer..
yang banyak membantu adalah "Pengantin Perempuan" nya..hahaha~
makan hati En. Nazir baca entry ni..
perasan lah tu..saja menceriakan hidup sendiri..

kalau nak diikutkan ada gambar lain yang lebih cantik..
kenapa lah dia pilih gambar ni kan?
mesti ada sesuatu yang penilai nampak unik..
setahu saya photographer ni pemikiran dia sgt unik..
kadang² dorang boleh nampak apa yang kita tak nampak..
sampai sekarang saya masih belum tunjukkan hasil kerja Fendy..
masih dalam proses lagi.. hehehe~
saya akan asingkan gambar kahwin saya dlm blog lain..
nanti boleh lah kawan² jengah ye gambar basi tu..hehehe~
itu saja nak jaja pagi ni..hehe~

Nota kaki: Kepada bakal² pengantin boleh lah survey² FY Photography

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. Publish 2015 tu tuk jdkan sticky mode.. ye ke pantin pompuan yg byk membantu bukan tiang jambatan ke hahahaha jgn mare..

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>>ooo..kat fotopages pun same ae..Publish 2015 tu utk jdkan sticky mode..mano la den tau..

    hahaha..jeles lah tu!

    ReplyDelete
  3. perhhhh!!! caya lahhhh!!! tp pic wedding kak hernee mmg da bomb la. thumbs up pd photographer tuh

    :)

    ReplyDelete
  4. Redbloodsnow>>da bomb ae? hehehe..
    tu smua gara2 pngntin pompuan..hahaha..

    Fendy ni mmg best!

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!