Family's Wedding

Selamat Pengantin Baru.. Haryati & Nik Mohd Syukri

Monday, April 27, 2009

To Yatie & Syuk
"Selamat Pengantin Baru"
..Selamat menjalani hidup berumahtangga..
Semoga bahagia hingga akhir hayat..

Semalam kami sekeluarga meraikan majlis perkahwinan sepupu..
boleh tahan meriah..maklumlah dah berkumpul ramai²..
ada saja cerita yg nak dikongsi..
tapi kali ni family Makcik & family Pak Long tak balik..
Makcik..hubby dia kursus kat Penang..
Pak Long..ada masalah kesihatan..
terasa gak bila dorang ni tak de..
macam biasa juga lah..rewang merewang..
tolong menolong buat kerja..
pengantin bersanding dlm pukul 2.30..
kaler tema maroon..alamak saya takde baju maroon..
baju yg saya pakai ni pun beli last minute..
sempat singgah kat Pekan Senggarang hari Sabtu..
kira ala² maroon yg dah dicairkan la ek..
Syuk ni orang Terengganu..
maka ramai juga lah kaum kerabat dia dari sana..
mesti dorang pelik..berapa banyal tol daaa..
biasa lah orang Johor..
tak meriah kalau takde tol² ni..ehehe~
adik saya Anna pun join sekaki..
sabar je lah..layan lah gambar di bawah~
sebelum maghrib semua bersurai..
balik rumah masing²..
kesimpulannya.. 2 hari yang memenatkan tamat!








post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. ha, kan siti dah ckp...bila smgt tu dah dtg, berdun2 entry masuk...rajin erk gi jmputan?...tapi siti bila tak der jmputn, masa tuelah teringin nak makan nasi minyak....he he he

    ReplyDelete
  2. Siti>>haaa..tu la..smngt dtg..hernee mmg suke gi jmputn kawin..hehehe

    ReplyDelete
  3. meriah sungguh ko tu maroon color ke?

    ReplyDelete
  4. Mummy Dasy>>aku maroon + putih..tu yg jd kaler cair je tu..hahahahaha..

    ReplyDelete
  5. hahaha.. yolah.. aku pun suke aril kuar... mesti anna adik ko nangis 3 ari 3 malam kahkahkah

    ReplyDelete
  6. Mummy Dasy>>1 rumah x mint aril..berbulu je..awok..awok..ingt best sgt gaknye..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!