Blogger

Tag from Mummy Dasy

Wednesday, April 15, 2009

Tag from Mummy Dasy..
Buat modal update blog..hehehehe~

1) Adakah anda suka blogging? Kenapa?

Sangat lah suka adanya..tak makan pun tak apa..hehehe~ tipu..kerana tak blog sehari saya akan jadi angau dan gila bayang dgn blog..sehingga terbawa² dlm mimpi..cheh~

2) Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5

Blog semua yg saya yg saya follow..lebih dari 5 tau..

3) Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu?

Mestilah..orang nya ialah En. Nazir..hubby kesayangan..chewah~

4) Taken or single? Mana lebih bagus?

Of course lah taken..tak mo la single² sunyi..hehehe~

5) Pernah tak cinta anda tidak dibalas?

Tak pernah kot..saya yg tak membalas cinta org ada la..hehehe~

6) Ciri-ciri idaman gf/bf anda?Nyatakan 5

Idaman?? Alhamdulillah apa yg diidam dulu ada dlm diri dia sekarang ni.. dia selalu buat saya ketawa..joker gak En. Nazir tu..hehehe~ yg penting kami terima diri masing² seadanya..

7) Nak berapa anak?

Bergantung pada rezeki dari Allah.. kalau boleh nk 2 boys n 2 girls..sgt² suka anak kembar..mana tau ikut family sebelah En. Nazir..hehehe~

8) date of birth..

16 May, 1981 (Teachers’ Day)

9) Best present yg penah dpt?

Apa saja present yg saya dapat saya daripada En. Nazir saya rasakan best..hehehe~

10) Gift yg di impikan..?

Honda Jazz..ada siapa² nak sedekah??? Hehehe~

11) Fav colour

Black, Pink, Chocolate, Green, Orange,Blue

12) Fav numbers?

5

13) Best place yg ingin dijejaki?

MEKAH juga nak menyaksikan kebesaran Allah secara lebih dekat..

14) Rase bahagie bile.....

Dapat bersama² dgn En. Nazir dan semua family..

5 orang yang hendak di tag :

Umi Nawfal-->>@myleaMi@-->>FizaFidi-->>Zahidah-->>Syahza

post signature

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. baik! akan ku jelaskan utang tag ni..

    tag dlu x buat *siul~siul*

    ReplyDelete
  2. syahza>>wat kalu free ye..award kt bwh jgn lupe amik..

    ReplyDelete
  3. dah pasang niat nk jejak tanah suci tu dah baik dah niat tu..tggl kompol duwet byk2...insyaAllah..1 hari dimakbulkan..amin

    ReplyDelete
  4. neezareef>>amin2..insya'Allah..tq neeza

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!