Blog

Tag from Princess Redbloodsnow

Monday, April 06, 2009

Saya telah di tag oleh si cantik manis Princess Redbloodsnow
saya sangat admire dengan mata dia.. ;-p
tengah rajin nak menjawab tag..jadi tak perlu berlengah..
kelak basilah tag dari Zie ni..hehe~

1.Letakkan gambar profile anda:




Inilah gambar profile saya setelah berumah tangga..hehehe~
sebelum gambar saya seorang saja..gambarnya masih ada dalam simpanan saya..

2.Terangkan maksud gambar itu:

Maksudnya..gambar ini di ambil semasa hari pernikahan kami pada 18 Oktober 2008
hari bahagia kamilah kiranya ini..hari bahagia harus di abadikan..hehehe~

3.Kenapa pilih gambar itu?

Entah tak ingat kenapa..memang suka nak pilih gambar ni..apa yang penting blog ini milik kami berdua..

4.Nak tag siapa???

Saya nak tag:
saya juga malas nak meletakkan link.. aci tak?


Umi Sufira
Zahidah
Fiza
Siti
Umi Nawfal
Cdot
Dida
Anna
Ayu


**Nama2 di atas jawablah sekiranya ada masa terluang..macam biasalah kalau dah pernah menjawab abaikan saja..


You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. wahhhh...neh yg nak masok dlm bakul angkat sendiri neh bile dipuji cantik..kahkahkah :P

    tenkiu kak hernee udah jwp tag zie. so selamat ler akak kene pijak perut ek...lalalala

    :D

    ReplyDelete
  2. Redbloodsnow>>hehehe..pujian ikhlas tu..form the bottom of my heart..chewah~

    akak dah selamat ek..zie pijak je perut org lain..kalau mummy dasy tak wat..zie pas kat akak..akak blh tlg pijakkn perut die kat cni..hehehe

    ReplyDelete
  3. Hernee >> Kurg asam boi ah tu.. dah wat dulu k... tapi mmg betul aku pun ske tgk muke ZIE cam HELIZA AF ckit²

    ReplyDelete
  4. Mummy Dasy>>aku takut zie pijak perut..hehehe..cun ek zie ni..pakkal xde adik lelaki..kalau x nk hantar je tepak sirih gi kuching..hehehe..

    zie..sila jgn kembang kena puji ye..hehehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!