Frenz

Terkejut Beruk

Wednesday, April 22, 2009



* dah boleh upload pulok ;-p

Pagi ni agak terkejut beruk juga la..
mana tak nya pagi lagi ada orang MMS saya..
bila buka MMS saya tengok nama Dida yang keluar..
aikkkssss..dia MMS gambar Kura² Silver dia..
kat tepi lampu depan ada calar..
kenapa pulak minah ni..


Kat MMS tu dia type..


"Terlanggar b**tot keta org masa parking"


minah ni langgar kereta orang rupanya..
saya sempat reply sms dia..
sekejapan dia call saya dan ceritakan kisah sebenar..
rupanya masa dia nak parking..
tiba² dia rasa terlanggar sesuatu..
rupanya dia dah gesel keta orang lain..


saya sempat tanya siapa yang salah???
orang tu ke dia..tapi dia kata dia parking ikut petak yg betul..
cheh~ dah terror nampak kawan saya ni..hehe~
saya tanya lagi..kena bayar apa² ganti rugi ke pada tuan kereta..
dia kata tak pun..tuan kereta tengah makan..
aikkkssss???? camano tu???
ko langgar lari ae? hehehehe~


apa pun..bawa kereta elok kawan² semua..
ingatan ini untuk diri saya juga..
ingat.."nyawa tidak boleh diganti dgn wang ringgit"



***pesanan khidmat masyarakat di herneenazirlife.blogspot.com.. ;-p



Nota purple: orang yg accident tak update lagi dalam blog dia..saya dah over..hehehe~



post signature

You Might Also Like

7 Th♥ught (s)

  1. La. ni mesti minah ni langgar lari msuk blog dia xde citer lagi..

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>>die blum update lg..hehehe..aku yg over..

    ReplyDelete
  3. Zuhaini>>tau xpe..btmbh fobia kang die nk drive..hehehe

    ReplyDelete
  4. Siti -> Sama ngan my HQ. manager semalam geram talam 3,4 muke harus gak wat cam Pn.Hernee...luahan perasaan hahaha

    ReplyDelete
  5. alamak slh entry lah plak aku nak letak kat atas nun

    ReplyDelete
  6. Mummy Dasy>>mnyasor ko ek..hehehe

    ape pun skali skale..kena luahkan rasa hati dgn kata2 mcm ni..rasa puas!

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!