Me

BerPOCO²an di pagi Ahad

Monday, April 13, 2009



Pagi semalam sempat berpoco²an..
dengan Anna, Mak Idah, Aci n orang setaman..
saja coz dah lame tak join aktiviti gaya hidup sihat macam ni..cheh~
pagi² lagi kami dah keluar rumah..
takde lah pagi sangat pun ..
pukul 7.30 pagi jek..hehehe~
semua berkumpul dekat dataran Klinik Desa Paya Mengkuang..
maklum ler yang menganjurkan pun nurse² kat situ..
before this pernah gak join poco² ni..
kat tempat saya ni tak aktif lagi..
saya tahu sikit² je basic step nya..

ni pun baru permulaan..
tiba² makcik² kat sini nak berpoco²..
org² muda yg datang tak ramai..
as usual saya berdua beradik mesti ade la di tengah² makcik²..
hehehe~ praktis bergaul dgn orang tua..
nanti senang..hehehe~

malas nak update panjang²..
next week ade poco² lagi..
maybe tukar hari Sabtu pulak..
layankan aje..
tapi saya layan lite² je..
tak boleh nak aktif² sangat..
mau membebel org² yang sayang saya nanti..
cheh~ perasan..

Nota kaki: Amacam menjadi tak gambar kat image signature & highlight yg Mummy Dasy ajar tu.. tq to Mummy Dasy..lain kali ajar lagi yek..





post signature

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. Tau pun awak tu xleh aktif sgt..sign tu leh tukar kiri @ kanan lupe nak bgtau td

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>>gue ngerti..hehehe..

    sign tu aku adjust tgh2 je..tp cam tak lawo kecik sgt..

    ReplyDelete
  3. WAt ah background cam ZIE ajar tu.. still xleh lagi ke

    ReplyDelete
  4. Mummy Dasy>>still xleh lg ar..nape ntah..

    ReplyDelete
  5. fuyyooo.. siap ade poco2 tuh.. best! best! nak join boleh? hehehehe?

    ReplyDelete
  6. Umi Nawfal>>hehehe..jom la..dtg Sabtu ni lat klinik..

    ReplyDelete
  7. uihh.. mmg ade tiap minggu ke? bagus nye.. xtiviti sihat..

    ReplyDelete
  8. Umi Nawfal>>bru nk start..kat GP n CIQ dorg mmg aktif berpoco2..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!