Me

Training Bersama Ros & Timah ;-p

Thursday, April 09, 2009


Hahahaha..kelakar je bunyi tajuk nya..
sebenarnya saya bukanlah attend traning dgn kawan yang bernama Ros dan juga Timah..hehehe~

Deployment System & Leave Application ni yg bernama Rostima..hehe~
rasanya dia anak kepada Rosyatimah la..hehe~
mula² kan saya rasa macam malas..
lagi² bila dengar jiran sebelah comment pasal training ni..
rasa malas berganda² pulak..
tapi Alhamdulillah petang Selasa yang indah tu..
saya bersemangat..tanya itu dan ini..
saya pernah attend training ni juga last year..
sekadar pengenalan..sekarang ni implementation part..
dulu rasa tak masuk otak ilmu²nya..
tapi yang ni rasa senang pulak..
macam² si Hernee ni.. ;-p
bergulung² lidah trainer Mat Saleh tu..
bila dia tengok muka masing² blur² dia tanye kitorang..
"Boleh.. tak boleh" dengan slang dia..hehehe~
training tu start pukul 2.30pm dan habis pukul 6pm..
terus pecut balik rumah..hehehe~



You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. >>salam..
    >>akak tertipu gak tadi.. rostima.. nama cam melayu yang ajo orang putih.. dasat sekarang gadis melayuni.. boleh tak boleh

    ReplyDelete
  2. Cho Zila>>hahaha..nama ala2 zmn 60an kan..takde name lain gaknye nk ltak..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!