Blog

Tulun..tulun..

Friday, April 24, 2009

Pagi ni duk menggodeh menggodam blog..

adjust itu..adjust ini..

last² entry bertepek tepi border..

cmano tu..ada sape² terror..

sila angguk kepala..

mari sini tolong saya..huhu~

post signature

You Might Also Like

7 Th♥ught (s)

  1. Sama ah tu yang aku tanya ko aritu

    ReplyDelete
  2. he he he..takleh nak tolon...diri sndiri pun hancus....ha ha ha ha

    ReplyDelete
  3. Mummy Dasy>>ko tanye aku..pas tu aku tanye ko balik aeh??hehehehe

    ReplyDelete
  4. Siti>>same2 la kite terjun dgn labu2..hehehe

    ReplyDelete
  5. erm.. sekarang ni, cik hernee nak ke tidak border di post..? (macam saya punya blog tu.. saya mmg nak border di keliling dia..) kalau nak, cari di bahagian /*posts

    find .post {

    kalau nak border, bubuh la
    border:5px double #E8749D;

    ** px tu letak berapa pun, makin sikit nombor, makin halus
    **double tu pasal saya nak double line. kalau nak dash, ke dot ke, bubuh la dotted
    **#8749D tu code warna. bubuh la code warna apa yg cik nak. code boleh dapat dari photoshop. senang! :)

    ReplyDelete
  6. lupa tulih, kalau x nak,

    di .post {

    border:

    bubuh gini

    border:none;

    habih cerita! :)

    ReplyDelete
  7. Zuhaini>>tqvm..saya nk border..tp sya xnak tulisan sblh kiri tu melekap kt border tu..any idea?

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!