En. Nazir

Dating Bersama En. Nazir

Wednesday, May 20, 2009

Sebelum memulakan cerita basi ini.. sila maafkan saya kerana menangguhkan cerita ini.. hari ini saya berjaya melawan kemalasan semalam..tahniah kepada saya.. hehehe~


Hari Sabtu lepas adalah HARI TUA saya.. jadi En. Nazir memang dari awal dah janji nak ajak keluar dating..hehehe~ mulanya kami rancang yang dia akan ambil saya di New York Hotel selepas tamat program.. malangnya.. saya hanya merancang.. Allah yang menentukan.. saya demam dan saya terpaksa membatalkan niat nak mengikuti program itu.. jadi rancangan pertama juga batal..
Rancangan kedua, selepas balik dari kerja kami akan keluar makan.. ke mana? Pizza Hut AEON Bukit Indah saja.. tempat paling dekat.. memandangkan esoknya En. Nazir masih bekerja dan saya masih kurang sihat.. kami memilih untuk ke sana saja.. petang tu saya gigih makan ubat.. nak memastikan saya dapat ber'dating' malamnya..hehehe~ siang harinya saya tak masak langsung.. pagi saya hanya masak bubur.. itu pun berpaksa nak makan.. oleh kerana nak makan ubat saya telan juga.. kalau ikutkan dah terkeluar semula.. bila tengahari rasa dah sihat sikit.. terus ke rumah mak.. kebetulan ada kerang.. maka sesi jamah menjamah pun berlaku.. jamah ke? bukan makan aeh? hehehe~
Selepas maghrib saya dah bersiap sedia.. tunggu En. Nazir balik dari kerja sambil tengok tv..ooohhhh.. malam ni ada Konsert akhir AF7.. nampaknya saya tak dapatlah tengok.. biarkanlah bukan penting pun.. bukan dapat apa-apa pun dari AF7 tu.. malah boleh dapat dosa bila tengok Aril perform..hehehe~
Jam sudah menunjukkan jam 8.45pm.. kami pun terus keluar rumah.. memandangkan masa yang singkat.. kami terus menuju ke Bukit Indah..En. Nazir memandu dah mengalahkan pemandu F1.. akhirnya kami sampai dalam pukul 9 lebih..



Kami memilih untuk makan pizza yang baru.. BIG SHOT PRAWN PIZZA.. not bad.. makanan tambahan yang mesti order.. chicken wings.. garden salad.. apa lagi ek lupalah.. makan pun ala-ala orang yang tak pernah jumpa makanan.. memang lapar sangat rasanya..

Selesai makan kami terus keluar memandangkan Jusco dah nak tutup.. sempat singgah kedai jual pokok bunga..saya sempat beli pokok keladi yang ditanam dalam air beserta jeli.. saja nak menghias rumah..hehehe~ lepas tu kami terus balik ke rumah..
Kami sambung ber'dating' dan bersantai di rumah.. sempat juga lah tengok Konsert AF7 yang akhir-akhir tu.. esoknya ada ulangan tu yang tak heran sangat.. sambil-sambil tengok AF.. sambil buka blog.. standby untuk capture Winner untuk Top 5 Commenters.. En. Nazir pula dah kepenatan sampai terlena di sofa.. saya paksa dia bangun tengok keputusan AF7.. dengan mata kelat-kelat dia bangun..hehehe~


Wajah saya di HARI TUA.. masih maintain muda kan? umur hanyalah angka.. hehehe~ Astaghfirullahal'azim.. saya paksa En. Nazir untuk snap gambar ni..




Ini hadiah daripada En. Nazir.. dia sempat bagi sebelum dia pergi kerja pagi Sabtu.. saya tak tahu bila dia beli.. munglin dia pergi senyap-senyap tanpa pengetahuan saya.. sama lah masa saya nak belikan hadiah untuk dia..hehehe~ sampai tempat kerja dia sms saya.. dia kata itu saja yang dia mampu untuk bagi saya.. saya tak kisah pun.. saya terima apa saja dari En. Nazir.. saya tahu tahap kemampuan dia.. bukan harta benda yang saya harapkan.. apa yang ada sekarang ni dah mencukupi.. saya tetap bersyukur.. ucapan "Selamat Ulangtahun" itu pun dah cukup membahagiakan saya.. En. Nazir memang tahu saya peminat PINK jadi dia belikan saya brooch dan gelang tangan berpermatakan batu PINK.. Thanks sayang!!!

[Nota Putih: Selesai sudah hutang cerita 'dating'.. saya sedang menanti detik 1.00pm.. tak sabar nak keluar makan dengan Geng Makan + Munirah.. kawan baru yang belum sempat saya ceritakan]



post signature

You Might Also Like

42 Th♥ught (s)

  1. wah besnye dpt adiah besday...bes3..ala hernee umo tu angka..yg penting maintain sehat, hepi n bahagia..mudah2an..aminnnnn

    ReplyDelete
  2. kak hernee..sory for the late bday wish..hr tu dh igt lupa je nak wish..happy bday ya..wish u all the best n..take care

    ReplyDelete
  3. @mien..mien>>ye btul tu..amin2..mudh2an..

    ReplyDelete
  4. keira>>ala x ksah la khair..btw thanks tau..

    ReplyDelete
  5. cantiknya... :)

    semoga kekal ke akhir hayat.. :)

    ReplyDelete
  6. Zuhaini>>ape yg cantik..org nye aeh?hehehe..

    tq ae..amin2..

    ReplyDelete
  7. sedapnye pizza tu hehehe... lawo present tu...

    ReplyDelete
  8. Mummy Dasy>>dh lapo smua bdal..hehehe..tq ek..

    ReplyDelete
  9. sedapnyer pizza tu.. anyway santik present tu....

    ReplyDelete
  10. erm sedapnyer pizza tuh!!!
    bl akak nak blanja ida nih??? hehehe x malu plak....

    best nyer dpt hadiah spesel!!!

    ReplyDelete
  11. wah..dia mkn pizza baru lah...

    wah dpt adiah blink2 lg...

    ReplyDelete
  12. hajarus>>a'ah blh thn sdap..tq hajar..

    ReplyDelete
  13. mama danish>>meh dtg johor akak blnje..hehehe

    ReplyDelete
  14. neezareef>>hehehe..saje nk try pizza bru..hehehe

    ReplyDelete
  15. hapy belated bufday, hope its not too late.. GOD Bless U

    ReplyDelete
  16. bessss nye umah dah siapppp... tak sabar nak g umah koooo...

    ReplyDelete
  17. akak johor kat mn?? kak ipar ida ada dok kat jb....

    ReplyDelete
  18. Dida Rahman>>nti balik kg meh ler dtg umah aku..

    ReplyDelete
  19. mama danish>>ida umah akak kat gelang patah..klau gi jb dtg ler..

    ReplyDelete
  20. buy zolpidem online zolpidem 10mg picture of pill - zolpidem pharmacology

    ReplyDelete
  21. can you buy xanax online xanax picture of pill generic - xanax xr doses

    ReplyDelete
  22. generic zolpidem is ambien cr generic yet - zolpidem tartrate picture

    ReplyDelete
  23. xanax no rx generic xanax hilton pharma - 10mg xanax generic

    ReplyDelete
  24. buy valium diazepam diazepam vision side effects - diazepam (valium) drug class

    ReplyDelete
  25. xanax sale xanax 2mg drugs.com - how to order xanax online legally

    ReplyDelete
  26. ativan online ativan addiction statistics - ativan side effects on children

    ReplyDelete
  27. diazepam cheap buy diazepam online co usa - valium drug test how long

    ReplyDelete
  28. valium no rx valium on drug screen - safe buy valium online uk

    ReplyDelete
  29. buy ambien online dangers of ambien and alcohol - ambien related deaths

    ReplyDelete
  30. soma no prescription carisoprodol drug test - order soma without rx

    ReplyDelete
  31. buy valium online buy generic valium uk - generic names for valium

    ReplyDelete
  32. ambien online ambien generic walmart - ambien cr 6.25mg generic

    ReplyDelete
  33. online ambien generic version of ambien cr - ambien 10mg reviews

    ReplyDelete
  34. zolpidem 10 mg order ambien online no prescription - ambien overdose pills

    ReplyDelete
  35. Hi, MoxoredapeTox order zithromax online - zithromax without rx http://www.zithromaxonlineprice.com/#zithromax-without-rx

    ReplyDelete
  36. Nln Drug Administration Test buy generic acomplia - generic acomplia rimonabant http://www.buydiscountedisotretinoin.net/#generic-acomplia-rimonabant

    ReplyDelete
  37. Nitroglycerin Medicine reductil for sale - buy reductil online no prescription http://www.meridiaonlineorder.net/#buy-reductil-online-no-prescription , [url=http://www.meridiaonlineorder.net/#meridia-diet-pills ]meridia diet pills [/url]

    ReplyDelete
  38. rvb plavix without prescription - buy plavix http://www.plavixonlinesales.net/#buy-plavix , [url=http://www.plavixonlinesales.net/#plavix-no-prescription ]plavix no prescription [/url]

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!