Life

keMALASan melanda

Tuesday, May 19, 2009

Saya tak tahu lah kenapa..hari ni saya dah siap bawak semua cable..camera semua sudah saya masukkan dalam handbag.. tapi tahap kemalasan nak meng'upload' dan meng'update' sangat tinggi..sehingga ke petang saya tak buat apa-apa.. selalunya saya memang excited nak update..

Kalau nak dikatakan tak ada mood berblog.. tak mungkin juga.. blog dari pagi saya buka..oooopppsss..tapi tak lah mengadap blog dari pagi sampai ke petang.. itu melampau namanya..nanti kerja ke mana blog ke mana..

Dari tadi saya dah menghitung waktu..tak sabar nak balik..tadi saya ada sms En. Nazir.. saya ajak dia ke pasar malam.. tiba-tiba saya terasa ada ayam madu dan tongkeng ayam goreng lalu di tekak.. saya dah jangkit En. Nazir suka makan tongkeng ayam..hehehe~ lepas maghrib mungkin kami ke pasar malam.. beli apa yang patut saja.. Insya'Allah.. ;-p

post signature

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. umah aku Daneen kuat mkn tongkeng RM2 dia sorg habiskan takleh kongsi k

    ReplyDelete
  2. uiks...bab gi pasar malam siti mmg suka....lag2 kalau tgok ikan dn sayur2 yg segar2....tapi ikan la ni mahal lah....mcm tak larat je nak beli......tongkeng?....i like it.......he he he he

    ReplyDelete
  3. Mummy Dasy>>mlm td aku bli la rm3..seto'et je..skjap je mkn bdua dh abis..x smpat smpai umah..aku dh gile tongkeng la..ehehehe..

    ReplyDelete
  4. siti>>a'ah ek ikan mhl..mkn ikn bilis je la..hehehe..siti suke tongkeng gak aeh..blh 1 team tongkeng ni..hehehe..hadoi lmbtnye nk tnggu paso mlm mnggu dpn..nak tongkeng..nak tongkeng..

    ReplyDelete
  5. isk...macam momok plak duk jerit nk tongkeng...nk tongkeng...hehehehe

    ReplyDelete
  6. jgn mls2..nnti dh start mls trus menerus mls melanda kang..

    ReplyDelete
  7. purple_luv>>hehehe..sdap gile tpung tongkeng tu..

    ReplyDelete
  8. neezareef>>hehehe..tak mo la cam tu plak..hehehe

    ReplyDelete
  9. iuussshhh... best2 g pasar malam... dapat beli ayam goreng my peberet tu.... hajar klu ke pasar malam xsah klu tak beli ayam goreng...

    ReplyDelete
  10. hajarus>>akak plak.. ayam madu + kue tiaw grg..ni dh tmbh en.tongkeng plak..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!