AF7

Nasib Baik Dia Tak Juara

Sunday, May 17, 2009

Ini cerita pasal Konsert AF7..
tadi saya keluar dating dengan En. Nazir..
entry nya esok je lah..mata dah ngantuk..hehehe~
sempat juga saya tengok Konsert AF7..
saya bukan peminat fanatik..tidak sama sekali..
nasib baik lah si AWOK tu tak jadi juara..
tapi tetap naib juara..ada gak perkataan "juara" nya tu..
dah rezeki dia kan..kalau dia jadi juara macamana agaknya ek???

Itu saja yang saya nak merapu..
malas nak cakap panjang..
boleh mendatangkan dosa..
Astaghfirullahal'azim..

post signature

You Might Also Like

12 Th♥ught (s)

  1. rmi gak yg cnfuse ngn si awok tu...
    sian isma...udah la dia sorang je pmpuan....dpt last ar pulok...huhuhu...

    ReplyDelete
  2. kitaorang pun x berapa gemor ngan dia tu. Poyo nya lebih. Tapi sound system untuk dia macam best skit berbanding yang lain. Apapun Isma dah ble jaga anak ngan laki dia balik. SIan tinggalkan laki dia dekat 3 bulan. Merana tau!!!

    ReplyDelete
  3. huahuahua xde maknanye laki dia nak merana anak dah 5 wei agak2ah... aku pun xtgk sgt klu bdk 2 tu x beria nak tgk, btul camne si "AWOK" tu leh dpt 2nd place

    ReplyDelete
  4. rasenye... sgt x sesuai lah si awok tu jd juara.. cam x adil pulak utk yg lain2 yg xterkeluar tu.. tp ape2 pon keputusan mlm td puas hati la... just sian isma, lagu die tu x dpt nak tlg die nye performance.. pelik benor lagunya..

    ReplyDelete
  5. huhuhu... hajar ingatkan akim leh jd juara tp hafiz gak yang menang..... huhuhu.... dah rezeki dia....

    ReplyDelete
  6. haha.. no komen.. saya tak tgk AF.. hihi.. :)

    www.my-alia.com

    ReplyDelete
  7. reen>>a'ah la..ni msti astro yg plan ni..


    Mohd.Noor Azam bin Ateh>>astro saje nk bg awok menang la gaknye..

    msti tomok target akak die leh mnang kan..


    Mummy Dasy>>ank dh 5 pn tnggungjwb tu oi..hehehe

    awok dpt undi kesian kot..

    ReplyDelete
  8. purple_lav>>mmg patut hafiz dpt..tp awok x patut..hehehe

    umi nawfal>>a'ah la sian gak isma..yg pelik dato' khaty kate ni la die penghibur yg dicari..uwekk2..nk muntah dngr..

    ReplyDelete
  9. hajarus>>akak target akim naib juara..tp awok yg dpt..hampeh..

    zuhaini>>hehehe..x tngok aeh..

    ReplyDelete
  10. k.hernee.. hajar pun target akim naik juara... coz hajar dah bleh agak mesti hafiz juare... tp awok tu yang naib juara... huhuhu...

    ReplyDelete
  11. hajarus>>tu la psl..astro pnuye politik la ni..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!