Me

Pindah lagi..

Friday, May 29, 2009

Pindah tempat lagi.. hadoi la hai.. penat rasa nak berkemas lagi..nasib baiklah ramai orang lelaki gagah perkasa di ofis saya ni kalau tak pengsan saya nak angkat mengangkat meja.. sekarang belum sampai gilirang saya.. mungkin petang ni workstation saya bertukar ke bahagian hadapan.. bermula 1 Jun boss saya akan bertanggungjawab sepenuhnya untuk 2 department.. Marine Services dan Health, Safety & Environment.. kerja saya juga bertambah dan ada juga berkurang.. itu tak menjadi masalah kerana memang itu tugas saya.. persoalannya.. adakah 'line clear' untuk saya berblogging di ofis??? huhuhu~ tempat sekarang memang strategik.. saya suka..tapi arahan boss kena ikut.. saya terima saja.. kalau tak sempat berblogging di ofis.. saya blogging di rumah saja.. [ayat sedih :-(]


[Nota Ungu: Kepada Wawa & Tatie (rakan sekerja saya di Finance Dept & my silent readers) sekiranya anda terbaca entry ini.. sila jangan mengadu dengan Capt. Chong ya.. nanti saya belanja makan angin..hehehe~]


post signature

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. he hehe....meja siti pun sungguh strategik tuk mncover liner dr bos dan kwn2 opis...he he he...

    ReplyDelete
  2. x pa.. pindah best juga.. angin lain.. :D

    ReplyDelete
  3. dah rasa dah seksanya pindah2 ni...kalu tempat saya nih habis line tepon line internet pon lambat pasang balik..mencik!;(

    ReplyDelete
  4. Siti>>same la.. dari dulu strategik.. ni dh tukar meja xtau cmane..huhu

    ReplyDelete
  5. Zuhaini>>penat nk ngemas tu..yg pnting line x clear nti..hehehe

    ReplyDelete
  6. Umi Sufira>>tu la network smua nk kena tukar la ape la..leceh tu..

    ReplyDelete
  7. weh klu aku byk kali pndah pn aku marah..penat nk kemas meja lama meja baru...

    ReplyDelete
  8. selamat la berpindah ke tmpt baru...pastikan line clearrrr...hehehhe

    ReplyDelete
  9. hajar pun dah rasa dah seksaan pindah opis ni... masuk bulan ni dah 3 bulan kami kat opis baru...

    sama lah kita k.hernee hajar pun xdelah pindah jauh mane pun cuma kami dah gabung 2 department menjadi 1....

    ReplyDelete
  10. hajarus>>same sgt la tu..pening kpale bibik..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!