Me

Update Tanpa Tengok Blog

Friday, May 22, 2009

Walaupun saya tidak dapat melayan blog sepenuh hati tapi saya tetap berusaha untuk meg'update' walaupun satu entry.. kenapa lah IE ni buat hal.. saya tak pernah menyakitkan hati dia.. takkanlah dia merajuk dengan saya kot .. ;-p saya tahu kawan-kawan lain juga ada yang mengalami masalah yang sama.. tapi mereka boleh buka mozilla fire fox.. saya..hurmmmm..termangu saja.. IT block jadi saya tak boleh download sesuka hati.. nasib badan..

Hari ini saya telah membuat satu lagi belian secara online.. mentang-mentang gaji masuk Isnin ni.. pantas saja tangan saya membuat transfer fund ke akaun penjual.. apa yang saya beli?? nanti bila barang itu sudah sampai ke tangan saya.. barulah saya tayang di blog ini..

Hari ini juga saya dapat perkhabaran gembira..hehehe~ gembira ke? tak lah menggembirakan sangat pun.. sepatutnya saya, boss saya dan seorang lagi assistant manager di department saya akan menghadiri kursus minggu depan [26-27 May '09] Performance Development Management System di Leisure Farm Resort.. saya adalah facilitator untuk department saya.. tapi petang ni saya dapat email dari pihak HR mengatakan kursus tersebut ditunda.. rasa bersyukur juga kalau ditunda.. maklumlah dah dekat-dekat hujung bulan kerja bertimbun.. dua hari tu pun sangat bermakna bagi saya.. disamping buat kerja dengan tekun.. saya juga mesti update blog overtime staff supaya tidak terkocoh kacah memandangkan akhir bulan jatuh pada hari Ahad..

Esok pula saya dan En. Nazir dapat jemputan untuk 'Birthday Party' anak rakan setugas En. Nazir, En. Shahrizan.. kawan En. Nazir kawan saya juga kan.. Insya'Allah kalau tiada aral melintang sampai lah kami di rumah beliau.. sekarang tengah berfikir-fikir.. nak hadiahkan apa untuk burthday girl.. Esok juga saya rancang nak redeem hadiah hari jadi dari Jusco.. tak kisahlah dapat hadiah atau voucher apa pun yang penting free..hehehe~

Hari Ahad pula Anna dan Mak Idah ajak saya pergi berkelah.. dimana?? hehe~ bukan jauh pun.. cuma di bawah jambatan Second Link M'sia- Singapore tu saja..dah lama juga kami rancang.. tapi masing-masing sibuk.. Insya'Allah hari Ahad ni kami akan menghirup udara segar yang tak berapa segar di tepi laut.. saya dah dipaksa untuk membuat mee goreng oleh adik saya Anna.. manakala dia akan membuat sambal goreng dan nasi himpit.. Mak Idah pula dah dipaksa untuk membuat rendang ayam..sedapnya..yummy.. apa pun nanti saya update ya..

Sekejap lagi dah nak balik.. jadi cukuplah entry hari ini ye! hehehe~

[Nota oren: Selamat Berhujung Minggu Untuk Semua]

post signature

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. puan hernee..
    sy telah terjumpa blog anda..
    huhuhu..

    ReplyDelete
  2. sakit jiwa kan klau bila kita exctd nak update blog, takleh pulak.....siti ni plak, bila download mozilla, YM pulak tak leh sign out...mcm hmpeh je.....

    ReplyDelete
  3. g picnic bw ape? mesti sambal loqan... hahahaha

    ReplyDelete
  4. alah sian k.hernee.. anyway mekasih yer ingat nak ucap besday kat hajar... sanggup terjah google tu.. sayang k.hernee saya.. hihihi...

    ReplyDelete
  5. Diyana Ra'il>>hehehe..nape la x bgtau awl2 ade blog..change link ek..

    ReplyDelete
  6. siti>>hernee dh leh d'load mozilla..pas tu IE gatal2 blh bukak plak..bngang jek..

    ReplyDelete
  7. Dida Rahman>>sambal lokan mkn kt umah..sdapnye..dh lame aku xmkn..ni bekal nasi ambeng..

    ReplyDelete
  8. hajarus>>same2 hajar..mlm td akak blh mimpi hajar..pdhal jmpe hajar pn x pernah..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!