Me

Bulan Training

Monday, June 22, 2009

Hari ini dan esok saya tiada di pejabat. Saya ber'training' di Bale Equestrian, Leisure Farm Resort. Tempat Umi Nawfal lunch tu.hehehe. Saja nak menyelitkan nama Umi Nawfal. Rasanya bulan lepas dan bulan ini dan juga bulan Julai akan datang adalah bulan ber'training' untuk saya. Apa nak buat boss dah arahkan pergi saja. Lagi pun kebanyakkannya saya nominate diri sendiri. hehehe. Tengah-tengah gawat macam ni susah untuk dapat external training, jadi ada internal training saya sapu habis.hehehe. Minggu depan juga saya akan bercuti pada hari Jumaat. Hari Isnin nya ada satu lagi training untuk bulan ni. Lantaklah asyik ber'training' ;-p



post signature

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. amboi bestnyer k.hernee dapat g training selalu... leh jadi pekerja contoh nanti ni.. hehehe...

    ReplyDelete
  2. best arr training 4 sure mkn sedap bekali2...

    pstt..nk tumpang iklan
    vote for afiq kay!

    http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html
    A0018

    TQ

    ReplyDelete
  3. pergh sakan.. byk la dpt sijil nnt yer..

    besh tu.. hehe..

    ReplyDelete
  4. pas2 train aku lak, xp aku bayo yg pntg dpt sijil gak.. heheh

    ReplyDelete
  5. to all>>saya x jd gi training ats sbb tertentu yg sgtlah kukuh adanya..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!