Life

Saya Half Day

Tuesday, June 16, 2009

Saya half day hari ni. Ada hal yang perlu saya uruskan dengan segera, jika tidak saya akan menyesal lagi. Saya baru saja habis menjawab soalan untuk pemilihan masuk ke kelas "Communicative English". Soalan sangat mengelirukan. Apa pun saya dapat menjawab kesemuanya. Alhamdulillah.Kelas ini tajaan syarikat jadi saya tak nak lepaskan peluang untuk menambah ilmu yang kurang.


post signature

You Might Also Like

12 Th♥ught (s)

  1. Bagusnya company ada sediakan training english eh! Buleh improve diri sendiri tuh!:)

    ReplyDelete
  2. bestler ada training cmtu....free lak tu...kalau nak tunggu berbayar, mesti amik masa kan...siti keje kat sini dah masuk 7 thun, 1 training pun tak de...nyampah

    ReplyDelete
  3. lps ni Hernee blogging in English la plak yer.. ^_^

    ReplyDelete
  4. company hajar pun selalu wat training english... bagus sangat la tu tuk staff2 yang cam hajar ni.. english masih tunggang langgang... ahak...

    ReplyDelete
  5. bagus company tpt hernee kerja ade inisiatif utk improve staf..

    ReplyDelete
  6. bagus2 co. mcm nih....rugi pg jgn x pg

    ReplyDelete
  7. Umi Sufira>>a'ah..thun ni hernee mnggila training jek..hehehe

    ReplyDelete
  8. Siti>>lor ye ke..ni training bderet gak..tp upon approval by HOD la..

    ReplyDelete
  9. syahza>>hehehe..klau mmpu insya'Allah..

    ReplyDelete
  10. hajarus>>same la kite ni..kdg2 tonggang langgang gak..

    ReplyDelete
  11. neezareef>>mmg tnggu offer ni..dh dpt gi je la..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!