Me

Update Ringkas, Tepat & Padat

Thursday, June 18, 2009

Apa yang ringkas, tepat dan padat pun saya tak tahu. Yang pasti hari ni saya balik kerja menumpang kawan saya Aien. Untuk menunggu En. Nazir pukul 8pm tak sanggup rasanya. Boleh jadi patah pinggang saya. Lagi pun takde mood untuk berlamaan di pejabat yang suhunya mencecah 16 darjah celcius. Saya rasa macam berada di negara bersalji. Sepatah kata seorang pilot di pejabat saya ni, macam berada di Jerman hari ni.hehehe. Kalau boleh saya nak berselubung saja. Apakan daya takut dikatakan 'hernee tiga suku'. Aien dah telefon makanya entry yang ringkas tapi tak berapa nak tepat dan padat ni saya hentikan di sini.


[Nota hijau: Kata Kak Neeza, kalau takde entry orang tak datang blog..hehehe~]




post signature

You Might Also Like

12 Th♥ught (s)

  1. hahaha gamaknya blog aku xde org dtg ah dah bape ari xde new n3

    ReplyDelete
  2. ye.. ye.. betul.. tp saya tetap jengah jugak!!

    ReplyDelete
  3. saya pon tak update blog harini...hmm...

    ReplyDelete
  4. yer ker macam tuh??? x de n3 baru pun ada org singgah kak..

    ReplyDelete
  5. Mummy Dasy>>hehehe..aku ttap jngah nk jd yg ke 3933..hahaha

    ReplyDelete
  6. Umi Sufira>>saya juga mnjengah..hehehe

    ReplyDelete
  7. mama danish>>hehehe..yg mnjengah tu sya sgt hrgai..hehe

    ReplyDelete
  8. takpe hernee..tak new entry pun, siti ttp menjengah gak...he he he

    ReplyDelete
  9. Siti>>tq siti..same la..kite jngah mnjngah ek..hehe

    ReplyDelete
  10. uikkkss!!!!

    kan dah ckp..tau ko takutt org x dtg blog..

    wakakakakkaa...

    ReplyDelete
  11. neezareef>>hahaha..ayt akak mnusuk kalbu tu yg trus wat n3..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!