Me

27 July 2009

Friday, July 24, 2009

Tarikh yang hanya tinggal kenangan.

Saya terpanggil untuk buat entry ni bila mengingatkan tarikh 27 Julai 2009 Walaupun tarikhnya minggu depan, tapi saya nak juga buat entry hari ni. Takut nanti terlupa.

Kenapa perlunya saya mengingati tarikh itu. Sebenarnya, kalau ikut pengiraan saya itulah due date saya bersalin untuk kandungan yang pertama dulu. Tapi bukan rezeki saya kan. Allah lebih tahu apa yang terbaik untuk saya dan hubby.

Hari ni juga, saya dapat berita yang kawan saja Aji dah pun mengandung. Lebih kurang 7 minggu. Dalam bulan ni, 3 kawan baik saya bakal menjadi ibu. Alhamdulillah rezeki masing-masing. Saya sentiasa doakan yang terbaik untuk kawan-kawan saya.

Tapi dalam hati saya ada satu rasa sayu~



post signature

You Might Also Like

27 Th♥ught (s)

  1. sabar lah hernee...ad rzki nyer 2 nti..
    ad hikmah ats ape yg allah tntukn 2..nsya'alaah xme ag u turn lak...:)

    ReplyDelete
  2. sabarlah kak..INSYAALLAH ada rezeki dapatlah akak 1 hari nanti menjadi seorang ibu...

    ReplyDelete
  3. sabar ye awak... eyza dapat rasa aper yang awak rasa... macam awak..xpe... dah pernah rasa mengandung..eyza ni belum lagi ade rezeki.. sama2 la kita berdoa... InsyaAllah ade rezeki utk kita nnt..... Amin....

    ReplyDelete
  4. huhuhu... hajar pun terase sayu gak la... huhuhu....

    ReplyDelete
  5. sayu.. sabo mungkin ada hikmah belum rezeki ko

    ReplyDelete
  6. jgn la ckp gtu...sedih bace...
    terasa sayu gak....

    ReplyDelete
  7. Mummy Dasy>>a'ah la kdg2 aku trase snsitif bile org tnye..maybe coz dh byk kli ggur..

    ReplyDelete
  8. sabar, rezeki Allah nak bagi kita bukan tau.. doa byk2..

    ReplyDelete
  9. xper hernee Allah lebih sygkan dier

    ReplyDelete
  10. Umi Nawfal>>tq..tp rase dh lame x dpt komen Umi Nawfal la..hehehehe

    ReplyDelete
  11. jangan la kamu bersedih..dulu za pon setahun kosong.prgnancy test dekat berbelas batang da beli..tabahkan hati.ada hikmah disebaliknya yg kita x tau.just remember..ada ramai lg couple yg mengharap sampai berpuluh tahun,tetap tenang apa jua...teruskan usaha anda!chayok!chayok!

    ReplyDelete
  12. hmm...si Hazida&Julfiadi apa khabar ye?da ada hasil lom?hehehe....

    ReplyDelete
  13. jgn sedih2 hernee... Insya Allah rezeki hernee ada cuma tatau bila ....

    ReplyDelete
  14. A.I.S.Y.I.T.E.R.U>>aji yg dmksudkn tu die la..hazida..dh preggy dh..

    ReplyDelete
  15. ninie>>kdg2 je rase sayu..hehehetp sy ok..

    ReplyDelete
  16. sabo yer hernee.. lambat laun pasti ader rezeki hernee.. kiter dokan k..:p

    ReplyDelete
  17. ct rahani>>tq ct..insya'Allah..biar mse yg tntukn..

    ReplyDelete
  18. hmmm..sy pun pernah keguguran sebelum kehadiran haikal dlm hidup sy...

    ReplyDelete
  19. ||♥Shahida♥||>>blh share otua2 bgune ni..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!