Me

Bengkek Je Kan~

Thursday, July 23, 2009

Jam dah menunjukkan 5 minit lagi ke pukul 1pm. Maknanya 5 minit lagi lunch hour. Tiba-tiba dengan masa yang suntuk ni, boss saya hantar email.

"Dear Hernee,

Pls assist on the below by today."


On the below yang dia maksudkan ialah "Monthly Rolling Forecast 2009". Dia lupa ke yang pukul 2 - 6 pm saya tak akan wujud di ofis ni. Bila masa saya nak siapkan kerja ni. Saya dah plan nak balik awal hari ni. Lepas kelas petang ni, terus cabut balik. Kenapa la dia tak bagi kerja awal-awal kan senang. Aduyai. Cina mudah lupa la~

Sekarang saya kena korbankan lunch hour saya untuk beberapa minit. Sabar je la~


[Nota Periksa: Petang ni ada test, tak sempat nak jengah notes. Malam tadi sekali lagi study sambil tidur ;p Walaupun kesuntukkan masa, sempat gak nak luah perasaan di blog ek.. felik..felik..]





post signature


You Might Also Like

14 Th♥ught (s)

  1. sabo jek la ek ngan che ye nun alif... anyway, good luck hernee..

    ReplyDelete
  2. akak,
    sempat lagi meluahkan perasaan kat sini yek..hehe..

    ReplyDelete
  3. kdg bos kty pun camtu ar..last minute baru nak kasi ..

    gudluck hernee..

    ReplyDelete
  4. reply je balik email 2 ckp X NK BUAT!!! hehe

    ReplyDelete
  5. ninie>>tau xpae kak..tp die ni cye ye nun alif yg ade ok sket la..

    ReplyDelete
  6. faz>>amik english course..sje nk mmperkasakan english..dh cmpany sponsor gi je la..hehehe

    ReplyDelete
  7. Anonymous>>sapekah anon ni?hehehe..a'ah smpat jek..

    ReplyDelete
  8. essal>>kang die reply blik 'u're fired' kang..hehehe

    ReplyDelete
  9. Faz>>kt PTP..lecturer dtg every wk..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!