Me

Buat Kerja Santai

Tuesday, July 14, 2009


Mood nak bersantai menyebabkan saya jadi begini. Hari ni rasa malas nak aktif buat kerja. Boleh ke??? Bolehkan saja. Jadi saya melabel safety helmet dan safety vest yang baru sampai. Stok untuk department. Sambil layan radio. Wah, lemak betu mentang-mentang boss takde.



Saya berkampung dalam stor sorang diri. Menyiapkan label dan seterusnya menampal di safety helmet. Tengok syok menampal ada pula sorang 'Pak Joyah' datang menjengah. Dia ingat saya nak mengular duduk dalam stor agaknya. Sabar je la.



Lepas melabel helmet kita label safety vest pula ye. Label sampai masuk waktu lunch. hehehe~ Saya buat tak lama. Bersantai dalam satu jam terakhir sebelum rehat je.



Harap-harap takde orang mengendap masa ni. Malu gak saya kalau ada orang jengah. Apa la minah ni buat berangan sorang-sorang. hehehe~

Kusangka panas hingga ke petang, rupanya hujan ditengahari. Ku sangka boss tak masuk ofis, tup tup lunch hour dia masuk ofis daaaa. Hancus lebus impian nak bersantai sepanjang hari. huhuhu~


post signature

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. haiyaa baru nak bersantai-santai boss pulak yang datang..hehehhe...

    ReplyDelete
  2. dah siap pkai helmet tu ape lg...vroomm...

    kah kah kah...naik foklift larrr

    ReplyDelete
  3. ninie>>tau xpe..tp xpe die xde kt ofis pn..ade meetng..tnduk kuar balik..hehehe

    ReplyDelete
  4. neezareef>>hehehehe..ni pkai takut bngunan runtuh..hehehe

    ReplyDelete
  5. he he he....baru nak join bersantai2...kueng kueng.....oklah tu dpt stgh hari bersantai-santai...

    ReplyDelete
  6. huahuahuahua padan muke... aku tadi ngah seronok FARMTOWN kat FB boss aku lalu dia sound "Bercucuk tanam ke?" malu makcik

    ReplyDelete
  7. Mummy Dasy>>mak oi kalo aku dh ggil 1 bdn..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!