Info Sharing

Fungsi Lain Anak Tudung Syria

Thursday, July 23, 2009


[Abaikan hidung model yang kembang ;p]

Hari ni saya nak berkongsi fungsi anak tudung syria. Mungkin ada yang dah sedia maklum. Tapi saya nak juga kongsi di blog saya ni. Sharing is caring~

Nampaknya ramai juga kawan-kawan yang dah terjebak dengan pemakaian tudung syria. hehehe~ Ok lah tu kan. Sekurang-kurangnya kita boleh bertukar tudung syria pandangan.

Ok, apa yang saya nak share disini.. selain digunakan untuk tudung syria ni, anak tudungnya juga boleh kita jadi kan anak tudung untuk shawl yang kita pakai. Contoh seperti model professional di atas ;p

Sekiranya, uolls tak berminat nak pakai shawl tanpa anak tudung. Atau dengan kata lain bentuk muka tak berapa sesuai. Atau dengan kata lain lagi, tak nak nampak melekap di muka, jadi boleh gunakan anak tudung ni. Saya belum confident nak pakai shawl tanpa anak tudung syria Nampak muka saya macam kelakar. Belum pun saya keluar rumah, baru je try di rumah dah ada orang gelakkan. Nyampah~

Untuk yang dah terjebak di dunia tudung syria tu, tambah-tambahkanlah koleksi ya. Saya tengah slow ber'online shopping' buat masa ni. Takut kena bebel 7 hari 7 malam ;p



post signature

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. hahha sama ah kite klu shopping pun simpan umah ibu dulu...
    aku beli tudung tu pun ceramah perdana berhari-hari

    ReplyDelete
  2. ok gak kn..idea 2..tp sal payah ah nk pki 2dung syria ne..cam kueh donat jd muke ne...bulat ke..xsuke3x!!!

    ReplyDelete
  3. Mummy Dasy>>hehehe..ape kate sskali kte lak yg ceramah perdana kn dorg..hehehe

    ReplyDelete
  4. Umi Sufira>>cpt Mimi tmbh koleksi tdung syria + shawl..hehehe

    hasutan syaitonnnn..hehehe

    ReplyDelete
  5. Zara>>zara tlg..tlg..rase kembang ni..org yg chumel ke tdung die..hehehe

    ReplyDelete
  6. anon>>sal blh la..adjust skit2..bg nmpk tdung tu muncung ke dpn..msti ok..hehehe

    ReplyDelete
  7. okeh gak bleh try..tp anak tudung tu yg wat muke aku pelik arrr

    ReplyDelete
  8. neezareef>>hehehe..xplik la kak..kdg2 kite je yg rase cam tu coz kte jrg pkai kn..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!