En. Nazir

Jalan-jalan di Puteri Harbour

Friday, July 10, 2009


Entry ni pun dah lama terperap. Kalau dibiarkan lama takut jadi jeruk ;-p 2 minggu lepas saya dan En. Nazir sempat berjalan-jalan ke Puteri Habour, Nusaja. Saja nak meninjau perkembangan pembangunan di sini. Best tempatnya, nyaman. Masa kami datang tu ramai juga orang-orang lain yang ada, especially Singaporean. Banyak lagi kawasan yang nak dibangunkan.



Layankan aje muka tuan punya blog ye. Untuk tatapan kawan-kawan di hujung minggu. Kalau rindu saya boleh tatap gambar kat blog ni. hehehe~ Perasan betul!


Model lelaki yang cuba mengontrol hensem mengambil alih. hehehe~




Model perempuan ni memang dah biasa gi photo shoot. hehehe~ Ada sorang minah ni comel je photographer mungkin. Yang saya perasan dia ada snap gambar saya. Cheh~ perasan pula. Tapi bukan saya yang perasan syok sendiri, En. Nazir pun nampak tak caya tanya dia. hehehe~ Bayar royalti dik oi.



Memang cantik pemandangan di sini. Dekat sangat dengan tempat latihan askar Singapura. Kiranya melintas sungai yang tak berapa lebar dah boleh sampai ke Singapura. Bunyi tembakan pun jelas sangat. Siapa-siapa yang belum ke sini lagi, bolehlah berkunjung kalau free. Saya bukan duta Puteri Habour ye, saja nak mem'promote' tempat sendiri. hehehe~



post signature

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. Dah g mmg lawa tp belum siap sepenuhnye ek?

    ReplyDelete
  2. salam kak...sy selalu gak dtg kat blog akak ni...sekadar bc2 je..tmpt ni memang cantik...tenang n nyaman...dengan bangunan nya,angn g sepoi2..

    ReplyDelete
  3. Segala pertanyaan boleh tanya kat saya..hehehe sebab saya kerja di Nusajaya. Main Developer for Nusajaya, Iskandar Malaysia.

    Tempat tu buat masa ni masih dalam pembinaan. Tapi banyak aktiviti dah dibuat macam Pameran Boat dari seluruh dunia bulan lepas, Seminar sekuriti. Nanti akan ada transportation hub. Perkhidmatan water taxi dari Puteri Harbour ke Danga Bay.

    ReplyDelete
  4. pernah sampai kat danga bay tp lum pernah sampai kat Puteri Harbour ni... nampak menarik la k.hernee..

    tengok akak pakai tudung ni.. teringat kat tudung present dr akak untuk hajar... cantik la kak hernee pakai tudung tu... sesuai ngan akak....

    ReplyDelete
  5. nk gak pg sini..nnti aku gosok hubby.hehe...

    ReplyDelete
  6. angah>>a'ah cntik kn mmg best la kalo nk bwk fmily weekend mkn angin kt cni..

    btw, ape link angah?

    ReplyDelete
  7. azamseed>>dh blh jd pmndu plncong ni..hehehe

    ReplyDelete
  8. hajarus>>nti bile water taxi hajar blh try..

    bile nk tyg hajar pkai tdg akak bg tu???

    ReplyDelete
  9. neezareef>>nk gi calling2 ar nti leh gi rmai2 ala-ala rmbongan cik kiah ke nusajaya..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!