Contest

Kedai Gambar Kami Give Away July '09

Wednesday, July 22, 2009


Buat pertama kalinya saya mencuba nasib masuk Give Away yang dianjurkan oleh Kedai GambarKami. Memang mudah syarat-syarat penyertaannya. Cuma copy logo KedaiGambarKami dan paste kan di side bar. Link kan blog di bloglist dan tinggalkan komen di pada entry. Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah. Tarikh tutup penyertaan 31 Julai 2009. Untuk maklumat lanjut terjah ke KedaiGambarKami. Jom kawan-kawan memeriahkan blog Cat dan hubby.

Mesti pelik. Kenapa si Hernee tu pandai-pandai buat entry untuk Give Away tu? Emm.. saya saja-saja nak buat entry. Sekurang-kurangnya blog saya tak bersawang ;p

Harap-harap, blog Hernee Nazir Life bertuah la ya~



post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. hernee, baru aku terperasan awak blog awak dah bertukar kale ...cantik..

    ReplyDelete
  2. ninie>>ler akak xpasan ke..hehehe..tq2..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!