Frenz

Lunch With Geng Makan

Friday, July 24, 2009


Setelah membuat permohonan rasmi beserta surat rasmi kepada En. Nazir ;p maka saya telah bersetuju untuk menghabiskan waktu rehat 2 jam hari ni dengan 'Geng Makan' saya. Dah lama betul rasanya tak makan dengan adik-adik saya ni.

Destinasi yang kami tuju, McD Nusa Bestari. Mentang-mentang gaji dah masuk. Jauh pula perjalanan ya. Saja nak bergosip-gosipan. Kadang-kadang ada benda yang kita kena share dan luahkan dengan kawan-kawan baru rasa lega. Betul tak?




Ini bukan iklan gigi atau ubat gigi. Ini nak tunjukkan keceriaan kami. hehehehe~ Pukul 2.10pm kami pun berdezup balik ofis. Dalam kereta mata rasa ngantuk gila. Apa taknya, perut dah kenyang, mata pun berat la ;p


post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. mkn x ajk aku sey... next time mybe.. tp aku xd trnspot la... huhu

    ReplyDelete
  2. Faz>>nti aku plan ajk bdk2 ni ko join skali aeh..ari tu aku mkn kfc ngn cdot, along, seed lupe lak nk ajk ko..hehehe

    ReplyDelete
  3. xper, aku phm.. korg club lain aku club lain babe.. huhu

    ReplyDelete
  4. wah..makan dan makan dan makan....

    ReplyDelete
  5. Siti>>mmg gmuk hernee xlame lg..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!