Mak

Mak & Ubat

Tuesday, July 21, 2009


Lusa 23/07 mak saya diarahkan ke Hospital Sultan Ismail. Bermulalah episod rawatan di HSI. For the first time, doc nak ukur dulu kat mana lokasi kanser tu. Bila dah tahu kat mana baru rawatan radioterapi dibuat.

Mungkin mak saya tak ditahan wad. Doc kata rawatan tu ambil masa 5 minit saja. Kalau pesakit tinggal di wad mungkin akan menambahkan tekanan. Ye la. Bayangkan dalam masa 24 jam sehari, masa rawatan hanya 5 minit. Baki 23 jam 55 minit lagi tu hanya duduk dan baring di katil hospital. Bagi saya memang boleh mendatangkan kebosanan. Mak saya dan adik saya akan tinggal di rumah Mak Cu saya di Setia Indah. Ayah akan bawak ke hospital setiap hari.

Mak saya dibekalkan dengan ubat-ubat kat atas nun. Banyak betul ubatnya. Alhamdulillah, HSI ni nampak lebih ok dan sistematik. Semoga mak saya selamat menjalani rawatan di HSI. Amin~



post signature

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. siannya mak hernee.. kiter doakan mak hernee cpt sembuh k.. amin..

    hernee.. alang2 dh dkt HSI tuh mmg dh dekat beno ngan umah kiter.. klu free add kiter kt ym eh.. nti leh borak2.. hehehe..
    ym id : casper_2306

    ReplyDelete
  2. ct>>ct duk mane? kt pfis xleh ym ler pulok..xpe nti kt umah..

    ReplyDelete
  3. hernee.. kiter duk taman daya.. mmg sng sgt2 la.. x pe nti hernee email no fon hernee.. mana tau ader rezeki leh la jpe kan..

    ni email kiter.. casper_2306@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  4. ct rahani>>ler..lalu le klau nk ke setia indah..umah m..cik hernee kt c2..k nti hernee email..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!