Blog

Pink? Geli Jek

Monday, July 20, 2009


Saya adalah 'Pink Lover'. Tapi bila saya cuba tukar blog jadi kaler pink, ada satu suara menyahut dari belakang.

"Pink? geli jek"

Saya terus batalkan niat nak menukar kaler pink.



Sebaliknya saya tukar kepada kaler kegemaran si beliau tu. Kaler hijau. Tapi si beliau belum sempat jengah blog ni lagi. Beliau tu sangat malas nak meng'update' blog ni. Macam-macam alasan dia bagi. Takde idea la. Malu la. Saya pun pelik, beliau malu dengan siapa??? dan malu kerana apa???

Siapakah beliau itu????

Tak lain dan tak bukan, En. Nazir

Dushh..dushh.. ;p



post signature

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. oh.. macam mr hubby saya, saya ingat dia x bukak/baca, tapi rupanya dia bukak my-alia.com tu hari-hari.. :) sungguh terharu!

    anyway, kaler hijau ni ok juga.. :)

    kaler pink pun ok apa! :)

    ReplyDelete
  2. Zuhaini>>die slalu bace blog ni..dulu2 die rjin gak post n3..skang die jd tukng komen jek..hehehe..

    pd hernee pn ok pink..sweet jek kan..

    ReplyDelete
  3. colour pink tu ok gak k.hernee.. tp terangnyer... menyerlah gitu...

    ReplyDelete
  4. hajarus>>mmg trang bnderang..tp cik abe takmo..

    ReplyDelete
  5. kalu itulah "FINK" nyer ernee..mmg awal2 den rejet...hehe.
    sy sokong en NAzir awk g2..hik2

    ReplyDelete
  6. QasehessaL>>hehehe..xsngka en.nazir ade pnyokong..hehehe

    ReplyDelete
  7. ct rahani>>tq ct..rase lame sket la gune kaler ni..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!