Bual Kosong

Saya Bukan Kaki Wayang

Wednesday, July 15, 2009

Hari ni entry saya berderet-deret.

Aura rajin dah sampai.

Baru sekejap jiran tetangga bercerita pasal panggung wayang di U Mall [Giant] Taman Pulai Utama. Seorang daripadanya tanya saya.

"Nee, dah gi panggung wayang baru kat U Mall?"

"A'ah tahu gak adik saya yang bagitahu. Tapi saya tak pernah gi pun, cuba tanya En. R dia ada cerita dengan saya hari tu yang dia pernah ke sana" jawab saya.

Lepas tu saya biarkan dia sambung cerita panggung wayang dia dengan En. R.

I have no idea about the cinema or whatever yang ada kaitan dengan wayang. Cerita baru ke lama saya tengok vcd or dvd saja. Itu pun kalau ada yang beli. Kalau tak memang tak tengok le. So don't ask me about that. Memang jawapannya senang saja.

"Saya tak pernah menjejakkan kaki ke panggung wayang seumur hidup saya selama 28 tahun ni. Kesian saya. Jakun ek"

Saya tak tahu kenapa. Memang saya tak nak pergi dan tak berminat. Saya lebih selesa menonton movie di rumah. Syukurlah En. Nazir pun bukan kaki wayang.

Yang penting~ U Mall tu pun saya tak pernah pergi. Mana la saya tahu ada panggung baru ke buruk. hehehe~


post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. U MALL tu pun aku xpnah gi...
    kesian sungguh aku hehehe

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>>long kite srupe..hahahaha

    ReplyDelete
  3. gilah try tengok2 UMALL tu kak...
    xsemestinya tgk panggungnye je kak...
    projek di syarikat tempat saya bekerja ni..
    saya pun teringin nak p tengok..cz ayah saya cakap tempatnya dah cantik..saya tgk dr brochurenye pun cam nmpk menarik..

    ReplyDelete
  4. angah>>a'ah ingt nk try ke sane gak..tp tnggu ler gji..gi jln xde duit x best..hehehe..

    angah ape link angah?

    ReplyDelete
  5. link? link untuk blog ke kak...
    hehe..sy xde blog kak..

    ReplyDelete
  6. angah>>ooo..hehehehe..ingtkn ade blog..wat ler..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!