Blogger

Saya Nak Cekik Dia!

Monday, July 06, 2009

Saya geram.

Ada orang tu semalam rancang nak tengok baby Iman.

Pukul 12 dia sms saya ajak pergi.

Saya balas, saya tengah masak.

Ok.

Postponed lepas Zuhur.

Sementara tunggu saya makan dulu.

Dia sms, postponed lepas Asar.

Sampai Asar dia sms lagi.

Postponed hari Jumaat.

Haruskah saya mencekik leher dia???

Kepada 'Si Dia' anda tahu siapa anda.

Sila jangan senyum bila terbaca entry ini kerana saya sedang serius.

Saya rasa nak cekik dia. Hehehe~

Siapa dia????? Dia lah M***y D**y

Tak jadi plan dengan dia, saya ada plan lain petang semalam.

Entry nya sekejap lagi.



post signature

You Might Also Like

14 Th♥ught (s)

  1. Ampun...
    (sambil senyum sorg² baca N3 ni)... ada emergency ah semalam budget blh lepas asar akan tetapi kita hanya merancang Allah yg menentukan :)

    ReplyDelete
  2. hehehe..sabo sabo....len kali leh pg kan...

    ReplyDelete
  3. he he eh...jwpan selamat dr mummy dasy,...kueng kueng...

    ReplyDelete
  4. cekik jgn tak cekik.meh kty kasi leher kty .yg gumuk nie.

    ReplyDelete
  5. Mummy Dasy>>perghhh..ayt baik punye aeh..hehehe

    ReplyDelete
  6. Uni Nawfal>>mmg nk kena die hehehe..

    ReplyDelete
  7. atty's>>snggup jd pnggnti ke? meh cni..hehehe

    ReplyDelete
  8. Ayat penyelamat diri tu miahaha... Jumaat lunch he gi tgk seed aku amik ko kat ofis tebus salah hahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!