En. Nazir

Semua Orang Tak Sabar Nak Beraya

Monday, July 20, 2009

Saya rasa semua orang di tempat kerja saya dah tak sabar nak beraya.

Kenapa saya kata macam tu?? Sebabnya dah bertambah-tambah orang yang mem'promote' kuih raya, baju raya, cadar raya.. aeh ada ke cadar raya? hehehe~

Saya juga nak promote kerepek yang En. Nazir jual. Chewah~ Tunggu kami balik kampung next week, untuk dapatkan the latest price. Rasa memang tak mengecewakan. Supplier yang biasa En. Nazir ambil Salleh Foods Industries Sdn Bhd.

Kot ye pun tak sabar nak beraya, puasa dah habis ganti belum?? hehehe~ Sebut pasal raya gak, tahun ni buat pertama kali insya'ALLAH saya akan beraya dengan keluarga En. Nazir. Cam sedih jek bunyinya ;p


[Nota rajin: Anak siapalah yang rajin sangat meng'update' blog hari ni ek??]


post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. oh..? dah ada org menjual2 ye..? kat ofis saya masih sunyi sepi.. hihi :)

    ReplyDelete
  2. Zuhaini>>dh rmai dh ni..ade je email promote brg raye..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!