Blog

Blog Template Baru

Sunday, August 30, 2009

hari ni saya dengan perasaan ngengada telah menukar blog template blog kesayangan saya ni. kalau si beliau tahu memang lah dia mengomel sekejap. saya suka tengok template yang ni. teruja nak menukar. hehehe~ saya dah terjumpa template ni sejak minggu lepas. tapi masih berfikir-fikir samaada nak menukar atau tidak. akhirnya saya buat keputusan menukar hari ini. bagi surprise untuk en. nazir.

sebelum kawan-kawan merindui saya selama dua hari kerana saya akan balik ke senggarang dan tak mungkin akan online, sila layan gambar saya dan kembar saya dibawah ;p


kesengalan menjelma hari jumaat lepas


[nota ringkas: menu buka puasa petang ini, mee hoon soto]


post signature

You Might Also Like

5 Th♥ught (s)

  1. apa lagi~

    mintak skit makanannya~

    ReplyDelete
  2. zara>>bg address akak anta jap lg..hehehe..kuah soto pn blm bjerang..hehehe

    ReplyDelete
  3. oo...ptut ar lain mcm jer.. ku pkirkan internet prblm.. upanya.. C hernee yg gatal tangan...kan main lg dia..um.. ok gak.

    ReplyDelete
  4. ♥Hernee Nazir♥>>hehehe..ampun ye cik abg..

    ReplyDelete
  5. ♥Hernee Nazir♥>>hehehe..ampun ye cik abg..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!