On The Way Ke Bukit Indah

Tuesday, August 25, 2009

sepanjang perjalanan kami dari rumah sampai ke pekan gelang patah beberapa buah kereta main2 lampu dengan en.nazir. yang peliknya en.nazir tak kenal pun siapa pemandunya.

oleh kerana terasa pelik yang amat, en.nazir berhenti di tepi jalan membelek bahagian depan kereta kami takut ada yang tak kena. belek punya belek tak ada apa yang ganjil. orang2 ni nampak kami bertanduk ke?

ke en.nazir yang perasan? hehehe~ orang tu sebenarnya main lampu dengan kereta belakang. hehehe~

kami pun buat tak tahu. kalau sekali lagi jadi mesti ada something wrong somewhere.

tiba2 en.nazir berbunyi

"aura artis kot"

haiyak. perasannya mamat ni. bila masa pula dia jadi artis.


[entry tangkap muat sebelum berbuka posted via nokia xpressmusic]

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. sesuai la korg nih!! sama2 lwk, hehehe like match made from haven...

    ReplyDelete
  2. hahahah.. seb baik tak angkat² lampu dpn skolah ldg pendas smlm.. kalau tak, huhuuh.. termasuk gak dikalangan peminat "artis" tuh.. hihihihi.. btw, gi mana smlm?

    ReplyDelete
  3. note2remember>>alhamdulillah, stkt ni msg2 kpale blh lyn..hehehe

    ReplyDelete
  4. Umi Nawfal>>ahahaha..ha jgn main2 pmint artis tu..hehehe..x prasan plak semlm..tp area2 ldg pndas ade keta honda merah main lmpu..hehehe..kitorg gi jusco jap..hehehe

    ReplyDelete
  5. owh.. hernee, baru teringat ptg smlm JPJ kat bawah jambatan nak naik hiway glg patah la.. tu pasal la kot..

    ReplyDelete
  6. Umi Nawfal>>ooo ye ke..ktorg naik highway kg pulai tu..klau kna saman pn xpe hernee dh renew lesen..hahaha (bkn drive pn)

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!