En. Nazir

Sahur Lambat Lagi

Thursday, August 27, 2009

"Ya nabi salam alaika Ya rasul salam alaika Ya habib salam alaika Solawatullah alaika"

ulang lagi sampai berkali-kali dalam masa hampir 1 jam.

ya, bukan saya yang bernasyid ya kawan-kawan . hand phone en. nazir yang bernasyid setiap pagi. tapi hamba Allah dua orang ni tetap tak bangun-bangun.

pagi ni, pun sama.

kata en. nazir,

"dah terbobos kompang masih tak jaga"

kata saya,

"dah naik serak suara nazrey suruh kita bangun"

tapi akhirnya, 5.16 am kami baru terjaga. itu pun kerana saya mimpi salah seorang assistant manager di department saya minta saya duit petty cash RM250. rasa terkejut buat saya terjaga.

sudahnya, kami hanya sempat bersahur seorang sebiji buah pear dan sebiji donut big apple yang kami simpan semalam.

kasian deh lorrrr ;p


post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. hahaha...cian akak n abg. lena sgt ler tdo tuh agaknyer. kan dh menjawap sahur ala kadar jek

    :P

    ReplyDelete
  2. Redbloodsnow>>a'ah la zie..buln pose ni pnat btul rase..tu yg tido x sdarkn diri..hehehe

    ReplyDelete
  3. alahai siannyer.. kepenatan sangat nampaknyer tu... malam ni kasi perabih volume hp tu tau kak...

    ReplyDelete
  4. hajarus>>mlm ni hubby keje mlm..klau xsdar mmg x sahur le gamaknye..

    ReplyDelete
  5. hik hik..klakolah hernee ni....kitaorg siap pasang alarm yg mmg bolh buat terkjutlah kalau berbunyi....tak ltk lagu yg slow2, ltk lagu yg rock2 gitu...he he he

    ReplyDelete
  6. Siti @ nurie>>hehehehe..tu la susah bno nk bukak mate..bg lagu yg wat tobat pn x bngun..hehhee

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!