Family

Santai² Depan Rumah

Tuesday, August 25, 2009


masa ni seminggu sebelum puasa.

ada orang dah komplen saya tak masukkan gambar ni dalam blog. jadi saya pun akur dengan arahan dia tu ;p

weekend tu saya tidur di rumah makcu. sebelum balik kami sempat melepak depan rumah sambil tengok pakcu berkebun.

mula-mula mak tak join. bila dia dengar riuh rendah kami di luar, dia pun join sekaki. siap keluar semua kerepek lemau dan makanan yang lain sambil-sambil menunggu sepupu saya ijul datang ke rumah makcu.

dalam pukul 3 lebih baru saya, ayu dan ila balik ke gp. tu sebab dah kena sedas dengan mak.

"hai.. dah tak ingat laki kat rumah"

hehehehe. saya hanya mampu tersengih saja.



post signature

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!