Saya Yang Cuai

Thursday, August 20, 2009

saya kurang pasti kenapa tiba2 malam tadi saya teringat tarikh 07/07/09 tadi.



bila saya teringat semula saya terus ambil lesen memandu saya.



OMG!



kenapalah saya boleh lupa renew lesen. dah nak masuk bulan 9 dah ni. nasib baiklah tak ada apa2 yang jadi. cuainya saya.



sebelum pergi training pagi ni saya sempat ke ofis dan berbual dengan makcik cleaner. makcik bagitau yang pagi tadi anggota jpj ada buat road block di highway ptp.
Justify Full


fuh. nasib baik en.nazir yang drive pagi ni. nasib baik juga kami keluar rumah lambat sikit. kalau saya yang drive dah sah2 kena saman pagi ni. huhuhu~



esok juga saya renew lesen. tak boleh ditangguh lagi nanti tak pasal2 kena saman. kawan2 jangan jadi macam saya yang cuai ni. better check your license. dah expired ke belum.



[posted via nokia xpressmusic]

You Might Also Like

16 Th♥ught (s)

  1. ok ah tu sempat lagi... boss aku lagi sehari genap 1y ulangalik Jb-S'ngor nasib mmg baik xkena saman

    ReplyDelete
  2. hajar pun lesen dah expired... x g renew lagi... date expired awal sehari dr k.hernee...

    ReplyDelete
  3. ye ke? pg td? x terserempak pulak, pg td gi awal sket..

    ReplyDelete
  4. thnks 4 reminder.. aku nye bln 9, nti igtkn lg ea.. huhu joking!!!

    ReplyDelete
  5. Mummy Dasy>>boss ko leh geng ngn ayh aku..hehehe

    ReplyDelete
  6. hajarus>>ler ye ke..hehehe..hajar relax je akak ni pnakut..

    ReplyDelete
  7. Umi Nawfal>>ntah ek..makcik ni bgtau td kwn die kna thn..

    ReplyDelete
  8. note2remember>>dh dkat dh tu wat reminder kt hp la..hehehe

    ReplyDelete
  9. ni kes byk mkn semut...hehehe..
    ala rilexla..xpe...janji renew kan..
    ayat cover baik ni..keh3

    ReplyDelete
  10. terlebih 2 bulan
    cepat g renew......

    ReplyDelete
  11. kt hp ko la long, aku xde hp nih... peace!!

    ReplyDelete
  12. shakeymirza>>tu la byk sgt mkn smut..hehehehe

    ReplyDelete
  13. note2remember>>hehehe..poyo xde hp..klau xde hp cmane bf nk sms..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!