Frenz

Adegan Menyayat Hati Di Open House Seed

Wednesday, September 30, 2009

Sebelum sorang tukang karut tu mengarut dalam blog dia pasal adegan menyayat hati ni, baik saya dengan rela hati bercerita dulu.

Lunch hour tadi saya ke open house Seed. Sedang asyik makan mee hoon soto, tiba-tiba terasa sejuk aje. Bila toleh ke belakang, rupa-rupanya Seed terlanggar air sirap saya. Habis baju dan kain saya basah huhuhu~ Malang sungguh.

Terus basuh dan sambung makan walaupun macam dah hilang selera. cheh~



Haaaa, habis basah tau.




Dengan muka tak malunya saya tumpang iron baju di rumah mak Seed. Nasib baiklah family dia memang dah kenal saya. Jadi makin bertambah tak malulah muka saya. Sufi jadi mangsa untuk ironkan baju saya. Kesian Sufi kena dera nasib baik bawa bibik ;p. Thanks Sufi.


Minah berdua ni, tahunya menggelakkan saya dan snap gambar ni semua. Kurang asam betul. Kalau basah teruk tadi memang confirm saya balik rumah tukar baju hehehehe~ Thanks Cdot & Mummy Dasy, sebab korang gelakkan aku huh~



Ini tuan rumahnya. Iman with his mummy. Pelik Iman agaknya kenapalah auntie2 ni rouh sekali buat kacau kat rumah nenek Iman. Sorry ye Iman, mummy Iman yang salah. Dia yang tumpahkan air kat baju auntie tau. Thanks Seed, bagi aku lunch free hari ni.



Ada lagi gambar-gambar kami di kamera saya. Malas pula nak download hehehe~ Nanti-nantilah ya.


post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. huahuahua berdesup secepat kilat sblm cdot ye....

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>>tau xpe..nti die tmbh cite dongeng..hehehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!