Blog

Bila Si Beliau Tahu

Tuesday, September 01, 2009


Bila si beliau tahu yang saya menukar lay out, dengan pantasnya dia memberi komen seperti di atas.

"oo..ptut ar lain mcm jer.. ku pkirkan internet prblm.. upanya.. c hernee yg gatal tangan...kan main lg dia..um..ok gak.

Nampaknya si beliau pun suka dengan layout baru ini. Harap-harap tangan saya tak gatal lagi untuk menukar lay out baru :p Insya'Allah~


[nota di hari hujan: sempat ber'online' di rumah BIL]


post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. hehe.. si dia saya x pernah bagi komen layout blog alia.. suka ke idak.. saya pun tatau. haha :)

    ReplyDelete
  2. Zuhaini>>ini xtau ape mimpi..hehehe..dh lame die x komen..

    ReplyDelete
  3. si dia ko sama cam aku... lorr cuti ke arini?

    ReplyDelete
  4. Mummy Dasy>>a'ah cuti blik kg..ari ni dh kmbali ke ofis..hehehe

    ReplyDelete
  5. hehe..bestnyer laki bini dok same² minat berblogging neh kan :)

    btw, zie pun suke gak layout baru neh ;)

    ReplyDelete
  6. Redbloodsnow>>hehehe..x lame dillah zie tu pn jngkit zie la..hehehe..tq zie..layout ni xtau bthn smpai bile..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!