Life

Cerita Pagi

Sunday, September 13, 2009

Masuk hari ni dah dua hari saya menatap PC pagi-pagi di hari cuti. Semuanya atas arahan Wak Sam. Siapa dia tu? Dialah ayah saya. hehehehe~

Suruh buat surat lah apalah. Hari ni suruh lagi. Macam-macam. Layankan saja. Nanti kecil hati pula orang tua tu ;p

Dah terlanjur depan PC haruslah ambil kesempatan untuk online sekejap.

Malam semalam misi saya membuat kuih berjaya akhirnya. Itu pun cuma dapat buat Cornflakes madu saja. Mata dah tak tahan mengantuk. Sambil buat mata sambil terpejam. hehehe~

Hari ni insya'Allah nak cuba buat satu jenis lagi.

Ok, stop here, surat pun dah siap. Ada kerja nak buat.

Selamat berhujung minggu~


[nota sedih: nemo tak sihat, kesian dia senyap je tak aktif macam selalu]


post signature

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. Aku belum wat kuih lagi ni butter dah kuar masuk semula fridge dek kerna malas ihihi

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>>aku mrajin kn diri..tu pn ade yg request wat srg smut..x trbuat lg..

    ReplyDelete
  3. cornflakes madu xleceh nak buatnya

    ReplyDelete
  4. hans>>a'ah cume ngntuk part nk msuk dlm cup..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!