Frenz

Congrats To Cdot **Updated**

Thursday, September 03, 2009


Ini dia "Rayyan Azasha Hiew" [berbelit lidah popo nak sebut ;p]

Gambar eksklusif di Hernee Nazir Life Blog.

Blog mummy dia pun belum ada gambar Rayyan. Over kan? hehehe~

Baru setengah jam saya terima sms dri Cdot.

"Aku dh salin.. 2.30 td.. boy 3kg"

Alhamdulillah, seorang lagi kawan baik saya selamat melahirkan zuriat yang ketiga. Baru malam tadi saya berjumpa dengan Cdot, hantar kerepek yang dia order. Hari ni dapat tahu dia dah bersalin.

Nampaknya saham Kashah dah merundum. Baby baru dah ada. Mungkinkah Che' Long akan berpaling kepada baby baru? hehehe~



post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. chelong gi tgk nanti saing aku he...

    ReplyDelete
  2. hehehe~

    aku ada anak gak kak~

    nama dia adam~

    tak sampai sekilo~

    ReplyDelete
  3. long cgrats her for me.. bla ko nk g tgk?? aku bley join ke?? hehehe

    ReplyDelete
  4. note2remember>>jom la..nti aku inform ko..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!