Raya

Duit Baju Raya

Wednesday, September 16, 2009


Baju raya dah ambil dua hari lepas. Jahitan kemas puas hati, tapi seluar En. Nazir kurang panjang. Jadi kami hantar semula pada nyonya tailor tu untuk di adjust semula. Bukan saya tak nak jahitkan, dah bayar mahal-mahal haruslah nyonya tu juga yang adjust panjang seluar tu kan. Baju raya kami simple saja. Kain hantaran kahwin. Niat hati nak jahit manik, tapi tak tahulah kesampaian ke tidak. Manik dah siap beli tunggu kerajinan datang.

Duit raya pun dah tukar dengan kawan saya Kak Eija. Kebetulan hubby dia kerja di bank, jadi mudahlah kawan-kawan nak menukar duit.

Petang ni nak berbuka di luar dengan En. Nazir sambil mencari kasut raya, baju raya dan apa-apa saja yang berkaitan dengan raya terutamanya bekas kuih raya yang belum lagi dibeli.



post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. huhuhu kerepek x amik lagi hahaha sok ah aku start cuti jd sempat ah ye petang nak amik... itu untungnye ada kawan keje bank xyah nak tgg turn, aku mmg tiap2 tahun suh wan tukarkan

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>>a'ah kpek dh nk bkulat tnggu ko dtg..hehehe

    a'ah aku tukar ngn die jek snang..

    ReplyDelete
  3. jealousnyer tengok k.hernee dapat tukar banyak duit rm1. hajar puas pusing banyak bank tp cumer dpt rm100 jer... huhuhu...

    ReplyDelete
  4. hajarus>>ade cable blh la jar..
    klau tukr sndiri sush gak tu..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!