FB Quizes

Hernee took the Betul ke pandai masak?!!

Friday, September 04, 2009

Hernee took the Betul ke pandai masak?!! quiz and got the result:

kamu pandai masak...tapi x cukup hebat.....

kamu pandai masak...tapi x cukup hebat...: kamu seronok bila di dapur...rancangan tv kamu pon berkisar tentang masakan..buku kegemaran plak... adalah buku2 resipi... kamu sgt berbakat tapi perlu diberi masa dan tunjuk ajar untuk menjadi seorang pro..apepon, kalo nak kawen, kamu mmg da tlebey ready... slamat menjadi tukang masak berjaya!!


Sedih bila tengok result "KAMU PANDAI MASAK TAPI TAK CUKUP HEBAT" huhuhu~ Ya saya akui banyak lagi yang perlu saya belajar bab masak memasak ni.


post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. dok melayan FB...siti ada FB, tapi tak kose nak melayan..he he he

    ReplyDelete
  2. Siti @ nurie>>td wktu rhat je smpt..b4 this pn hernee pmls nk lyn FB..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!