Blog

Mood Meng'update' Dah Hilang

Tuesday, September 29, 2009

Mood meng'update' dah hilang. Cerita raya episod 4 terpaksa ditangguh kerana saya tak boleh upload gambar. Dah banyak kali cuba, yang keluar "Bad Request"

Maknanya esok sajalah saya sambung ya.

Lagi satu, saya tengok blog saya ni ada problem kalau view guna Internet Explorer. Mesti keluar warna hitam tanpa tulisan. Apa masalahnya kalau macam tu ek? Pelik betullah. Blog saya yang problem atau IE yang problem. Untuk kawan-kawan, kalau nak view blog saya gunalah Mozilla Firefox baru ok.

Ok, stop dulu. Sekejap lagi nak balik ambil En. Nazir dan Anna. Kami nak ke open house Pok Teh di Taman Mas, Gelang Patah yeay! tak payah masak petang ni


post signature

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. samalah kita...malsnyer nak update blog...cuma ada mood nak tempek gmbr je...huhu hu

    ReplyDelete
  2. qamaruluramaq.blogspot>>a'ah pdhal nk upload piccas jek..jht ke tu?hehehe

    ReplyDelete
  3. Siti @ nurie>>tau xpe..mls nk type tu..crite byk..hehehe

    ReplyDelete
  4. akak pn x sukerr pkai IE..mozilla gak best

    ReplyDelete
  5. neezareef>>tu la..bis btrabur blog klau pkai IE..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!