Me

My AL is Pending for Approval

Thursday, September 03, 2009

Bila baca entri Siti yang ini, tiba-tiba saya teringat permohonan cuti Hari Raya saya yang masih pending. Risau juga kalau-kalau tak dapat bercuti panjang.

See, still pending for my boss approval.

Cuti yang saya apply 23 - 25 September sahaja, tak tahulah kenapa masih pending. Mungkin boss tak perasan, tapi email notification dari system dah diterima masa saya submit this E-Leave.

Mungkin dia nak tunggu semua staff apply then baru dia approve cuti kami. Whatever lah. Saya memang mengharap dapat teruskan cuti after Public Holiday 21 & 22 tu. Kalau dulu masa bujang lagi saya tak ambil cuti yang panjang. Bukan nak beraya ke mana-mana pun setakat di kawasan kampung. Tambahan pula tempat kerja dekat dengan rumah. Semuanya tak jadi masalah. Sekarang dah kena bagi dua. Harap-harap boss fahamlah ya.

Dengarlah rintihan hatiku ini..uhuk..uhuk~


post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. he he he...ayok...tak tau tak dpt cuti....siti lpas perli memerli dgn bos, akhirnya dia berkata " ok siti..i kasi u cuti semiggu..tapi kalau ada shipmnt, u kene dtg keje.i kira ot"...ha ha ha.....berjaya juga..yesss

    ReplyDelete
  2. Siti @ nurie>>ala jeles ni..bile la boss nk aprrove ni gaknye..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!