Family's Birthday

Sambungan Entry Untuk Birthday Ana

Wednesday, September 02, 2009


I had mentioned about her 22nd birthday in this entry. No present for her on that day, but i plan to give my sisters (read: Ana & Ayu) something special on this coming Hari Raya. If nak kata special tak juga, insya'Allah I will buy something for them. Tak boleh cerita di blog ni, nanti both of them read this entry. Alamatnya terkantoilah jawabnya.



kek tersangatlah patriotik


Ini kek yang Ana dapat. So far, dah dua tahun dia akan bagi kek untuk birthday Ana dan kebiasaannya kami masak-masak & invite Shahlan makan di rumah.

Saya pernah cuba memadukkan mereka berdua, tapi nampaknya setakat ini hubungan mereka sekadar "Teman Tapi Mesra". Sebenarnya, ayah dan emak saya adalah kawan baik kepada ayah dan emak Shahlan. Abang sulongnya, Shah Amirudin pula kawan baik saya. berpusing-pusing susur galurnya.



Ini birthday girl tengah potong kek patriotiknya

I dedicated this song to my sister Ana.

"I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Ooh ooh ooh"


Tapi Ana kata saya mengarut bila menyanyikan lagu ini. Jodoh pertemuan di tangan Tuhan. Kalau Shahlan jodohnya, apa salahnya kan. Saya sebagai Kak Long bagi lampu hijau. Peace to Ana!


post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. e'eh, kek tu mcm poster mrdeka lak.. hehe b'tuah ana..

    ReplyDelete
  2. note2remember>>a'ah patriotik abis..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!