Blogger

Sufi Di Dunia Blog

Friday, September 04, 2009


Lunch hour dua jam, saya telah menghasut Sufi, kawan saya untuk membuat blog sendiri. Sempat juga saya mengajar Sufi itu dan ini. Setakat yang saya mampu. Ilmu saya pun masih cetek lagi. Sekarang Sufi dah ada blog sendiri., tapi tak tahulah kekerapan dia meng'update' blog. Setakat ini belum ada entry. Kalau kawan-kawan sudi nanti jengahlah blog Sufi ya.


Happy blogging Sufi!


post signature

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. ingin punya blog sendiri..
    tapi saya ni jenis orang yang kurang nak ckp2...
    hanya mimpi jelah..

    ReplyDelete
  2. angah>>a'ah try la angah..mule2 ckp sket2..pas tu msti blh jd byk ckp..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!